Heta nätter

Som jag älskar det, de där som retar och triggar igång en på så många olika vis. De där som påverkar en och ger en minne för livet. De som ger extra krydda i vardagen bokstavligt talat. Gud vad jag älskar den kryddan, den gör verkligen skäl för sitt namn. Dock är det bara jag som tycker om stark mat så jag får krydda extra sen. Men jag rekommenderar varmt denna ekologiska kryddan Heta nätter ifrån ÄngaGård. 

Jag kör mest med ekologiska kryddor då jag tycker att dem ger mer smak och en annan sting i maten. Lägger gärna lite extra slantar på kryddor men nu funderar jag på om jag ska börja odla och göra egna kryddor istället. Kan bli spännande och se om man får till något bra. Då kan jag lättare undvika saltet som det finns i så mycket annat redan. 

Hoppas att rubriken inte villade bort er för mycket. En het natt eller två säger man ju inte nej till ;) /L♡

Paniken, frustrationen och viljan

Det kliar i kroppen, det kvittar vad jag gör så smärtar det som bara den. Är så frustrerad över att inte kunna göra någonting, att allt jag gör tar så lång tid. Saknar dessutom jobbet, mitt normala liv. Helt galet att man kan känna så första dagen man är hemma. 

Men som min naprapat sa, jag har kämpat länge och nu går det inte längre. Får inte ens träna eller ta promenader då ryggen blir värre då. Kan man inte gå ordentligt så ska man ge fan i det helt enkelt. Jag måste röra på mig men kan inte röra mig mycket. Känner mig totalt värdelös.

Viljan finns där men vad hjälper det när kroppen sätter emot med allt den kan? 
Detta gör att ångesten eskalerar, inte nog med att man inte kan arbeta, man kan knappt klä på sig själv. Tur att man gillar barfota för strumporna kan jag glömma om jag inte får hjälp. Den där känslan av att man är värdelös och inte klarar något föder ångesten och man klankar ner på sig själv mer och mer. Helt sjukt hur man fungerar. 

Ska hämta dem små kl 15 på dagis och fritids så det lär bli full rulle sen. Får se vad dem vill hitta på. Dahlia kanske vill dammsuga med mig och Roxie kanske vill hjälpa mig med att sätta in i diskmaskinen översta facket klarar jag men inte det understa. Ella kan få hjälpa mig med maten om hon vill. Hjälps vi åt så blir allt roligare och enklare/L♡

Ny vecka

Idag började det en ny vecka. Helgen har bestått av kalas för Dahlia. Tack alla som har gjort detta möjligt då jag inte är så rörlig.

Ryggen bråkar ännu och det knäcker mig. Vill så mycket och man märker verkligen hur beroende man är av en väl fungerande rygg.
Är nöjd med planen som vi har lagt upp och längtar tills nästa steg mot ett bättre mående. Måste tänka positivt fast att jag känner mig som en haltande sengångare. Klarar inte fns att gå med och handla utan att det gör sjukt ont. Hatar att vara så här beroende av andra. Är van vid att fixa och trixa själv. Bara dammsuga vardagsrummet igår tog evigheter så det slutade med att B tog över. Pinsamt värre...
Nåja det kan bara gå framåt igen, sakta men säkert. Bara jag som har noll tålamod och vill mer än vad jag kan just nu/L♡

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0