Julen 2017

Vi hade julen hemma och det blev en hel del stress men så bra det blev. Så mycket kärlek och skratt så det finns inte. 
Barnen var speedade ifrån morgonen tills dem gick och lade sig väldigt glada över sina julklappar. 
Baloo fick presentkort samt pengar utav oss samt en massa annat av dem andra. Jag fick en Crock-Pot 6 liters samt en fotoskrivare. En sån där som jag kan koppla både kameran och telefonen till. Fick en massa annat kul med och jag är så glad över mina paket.
Julspelet tog jag och Baloo hem storvinsten. Det började dåligt för mig men sen så kom jag igång ordentligt med den där tärningen. 
Idag har vi fortsatt med vårt traditionella biobesök. I år blev det Tjuren Ferdinand och den var bra, blev en del skratt och Dahlia ville se den igen direkt efteråt. Men dagen började med att vi sov länge, ja jag tog igen lite sömn på morgonen så halv 11 steg vi upp. När vi väl hade vaknat ordentligt så blev det en brunch till en film. 
Nu ska vi fortsätta kvällen med Frost och mys i lugnets tecken. Äta lite gott och bara andas. Hästarna är fixade så nu finns där inget på schemat alls. Ha nu en trevlig kväll/L♡


När man inser...

Att komma till insikt kan både vara befriande och betungande.
Jag har kommit till insikt att jag räcker inte till. Jag duger helt enkelt inte som mamma just nu. Att ta varenda konflikt ifrån morgon till kväll fungerar inte. Jag vet om att det är min stundande situation som gör det men vad är det för tröst när man vill så mycket, kunna så mycket.
Idag började det med bråk om frukosten, vår 5 åring äter en viss kost för sin hälsas skull och det är viktigt. Men damen i fråga vill så klart ha allt som inte finns hemma och ungen ger sig inte. Gap och skrik, pappa sa, etc etc. Visst låter det som en baggis, välj dina konflikter och jag har fått stränga order om att jag inte får stressa då det gör allt värre för mig.
Ja det är en baggis, men vilken människa orkar höra bråk ifrån morgon till kväll när man sover ca 2-4 timmar på dygn och under dem timmarna så vaknar du flera gånger. Testa att ha det så i flera veckor samtidigt som att du går med en konstant smärta. Mitt tålamod är lika med noll ska jag erkänna. Jag har bett om hjälp länge med att få i ordning inför julen men icke sa nicke att man får det. Istället mår jag sämre då stressen gör att smärtan eskalerar och påverkar mer än mig. Hade jag kunnat fixa allt själv så hade jag gjort det utan problem men nu kan jag inte det. Jag får inte lyfta, bära och att bocka sig ned är bara till att glömma. Är jag igång en halv dag så är smärtan olidlig i 1 1/2 dag. Men livet stannar inte för det så det är bara att kriga på.

Men tänk om min önskan kunde respekteras en enda gång. Tänk om alla kunde vara med på att fixa i god tid innan istället för dagen innan. Det hade varit underbart. Jag är en människa som vill ha allt klart i god tid och slippa stressen. B är tvärtom och kör allt i sista minuten och barnen följer hans linje. Tyvärr blir det på min bekostnad speciellt nu när jag är så beroende av deras hjälp. Julen är då inte rolig i år, känner mest stress och vill inte mer. Igår var en riktigt jobbig dag, smärtan var så hemsk att jag var nära på att åka in. Men då hade jag väl inte fått komma hem igen och missat julen helt. Så min julklapp jag önskar mig är att min familj ska förstå samt respektera min önskan. Att det ska slutas med att bråka om allt ifrån morgon till kväll, att alla ska hjälpa till, att vara en familj. Jag orkar snart inte mer, ibland vill jag bara dra ifrån allt och lämna allt. Vilken hemsk mamma jag är som känner så här men detta är verkligheten, den hemska sanningen för en helt slutkörd mamma/L

Jäkla skit och gott sällskap

Kan säga att barnen är överlyckliga här hemma, jag håller på att tappa rösten. Mindre kul så nära inpå julen och allt. Förkylning deluxe och noll energi alls. Jäkla skit och speciellt då jag inte kan äta vilken medicin som helst. 
Igår hann jag inte skriva då jag hade fullt upp ifrån morgon till kväll. Först så var jag med Ella hos sjukgymnasten sen så skulle jag till MVC för att sen fixa till mig inför en härlig kväll med jobbet.
Vi åt på Yoss och det var riktigt gott. Lär bli fler besök dit. Efter det så hejade jag på dem andra när dem bowlade. Det ni var en upplevelse utan dess like. Mycket skratt tills magen värkte samt tårarna rann och så välbehövlig denna kvällen var. Jag fick se annat än hemmets väggar och bara det är guld värt.
Nä nu ska jag kurera mig med lite mat, mycket vatten, citron te med honung och en massa vila (som att jag kan göra annat)/L♡

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0