Hejsan svejsan

Jo jag lever men det är nog allt känns det som. Jobbar konstant och sen är det fullt upp med familj, djur etc.
Julen har varit bra trots all stress som jag tyvärr har upplevt.
Barnen blev överlyckliga över alla sina julklappar, tyvärr var E's ena julklapp i sönder så den ska bytas. Mannen var med och valde sin julklapp vilket blev ett häftigt halsband. Själv fick jag en surfplatta Xperia Z2, passande då jag har telefonen :) mega happy är jag så klart. Vi fick även en massa annat fint. Är sjukt less på allt vad julmat heter och då har jag bara ätit det två gånger, är ju inte så glad för julmat direkt då jag knappt äter något som finns på ett julbord.

Nä nu ska jag mysa ner mig i soffan och chilla lite innan sängen kallar, jobbet väntar imorgon så det gäller att komma insänd i tid. Men från och med nu så kommer jag att börja blogga mer. 
Ha en trevlig kväll.

Lucia

Ja då vart det Lucia och förmiddagen av denna dagen spenderades på jobbet. Efter det mös vi lite innan vi tog V8:an och åkte till pizzerian i våxtorp. Mätta blev vi alla och sen blev det en kaffe hos T&A innan det bar hemåt. 

Nu under kvällen så har vi klätt granen och flickorna har ätit gott. Blev riktigt nöjd med granen trots att en av mina fina ugglor gick isönder 😞  Men det är sånt som händer men tråkigt är det speciellt när det var en av favoriterna.

Nu ska jag tända lite ljus och mysa ner mig i soffan innan sängen kallar. Jobbet väntar imorgon. Men först kommer ett bildregn.

Kärleken 💜

Jag och min sambo är varandras motsatser totalt och ibland är det bra och ibland inte. Det kan bli riktigt jobbigt ibland speciellt när han inte säger något utan jag ska gissa mig till allting. Det kan bli rent av obehagligt när jag når mig gräns och blir arg istället. Inget bra när jag blir arg när det kommer till honom för jag kan inte hantera det som jag vill kunna. Jobbar på det och har blivit bättre på det. 
Men kärleken finns där och vi övervinner allt trots att allt inte är perfekt 💜💜💜
En massa kilo tyngre men en av dem bästa dagarna i mitt liv. En lärorik period då vi dag är skilda men än lever vi ihop 💜 
Man kan gå igenom mycket men man väljer själv vilken sida som ska vinna. Vi valde familjen och kärleken.

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0