Det där med nyårslöften

Idag är det sista dagen för år 2016 och jag har fått många frågor om vad jag har för nyårslöften. 

Förr har jag alltid haft en massa löften och dem har jag aldrig hållt någon längre tid. Så mitt svar till alla er som undrar är att jag har inte gett mig själv några nyårslöften alls. 
Jag kommer istället att fokusera på att se till att år 2017 kommer att bli ett bra år utifrån mig själv.
Jag har områden som jag jobbar med redan och som jag kommer att fortsätta att jobba med. Ger mig inte på något nytt utan tar en sak i taget för att jag inte ska stressa upp mig.

Som sagt så är jag på jobbet när ni som väl läser, läser detta inlägget. Jag kommer inte ha tid att skriva senare så jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år och jag hoppas att ni får ett toppen 2017. Kärlek till er alla ♡/L

Den där känslan...

Ni vet när man har den där känslan att det kvittar vad man säger så är det ingen som tar hänsyn till det. 

Lever som sagt med ångest och vissa saker triggar igång det extra lätt och när man då förklarar detta för sin omgivning för att man vill undvika att explodera inombords. När detta ignoreras en längre tid ja då blir det väldigt mycket kaos inom mig och jag börjar avsky mig själv och dem som ignorerar. Inget jag vill men det är så jag fungerar tyvärr. 
Det är inte kul att sitta med allt detta kaos och den enorma maktlösheten som man har.
Jag har lärt mig att leva med min ångest men även jag har min gräns för vad jag klarar. Så just nu vill jag bara krypa in i mitt skal med mina få prylar och bara vara jag, ja och mamma så klart. Har man pratat för döva öron i flera år så slutar jag att försöka och stänger av istället. Jag blir liksom kall på något vis. Sjukt jobbigt att fungera så men kan man inte respektera mig så ja då får man skylla sig själv helt enkelt.
Nu har jag fler toppar än dalar vilket är helt underbart. Det beror på att jag har fattat beslut och bestämt mig för att respektera mig själv så mycket att jag måste sätta mitt mående först. För min skull men även för barnens skull. 

Nä nu ska jag fortsätta med tvätten samt chilla framför tv:n. Imorgon blir det jobb sen blir det att fira nyår hos dem bästa /L♡

God morgon kära läsare

Då vart det torsdag igen och idag väntar frisören. Älskar att gå och få håret fixat, speciellt nu när det börjar få lite längd. Tänker först satsa på en page och se om jag trivs med det eller så blir det långt. Tyvärr är mitt hår så tunt och fint så topparna slits snabbt. Nu är det ett bra tag sen jag var där så vi får se vad H säger. 


Sen efter det så blir det antingen ett besök på piercingstudion eller så blir det hem och vila inför kvällens och nattens jobb. Har en del att fixa inför januari på jobbet så det är håll igång på hög nivå ibland.
Tror att jag ska svänga inom och kolla studion i alla fall.

Gjorde naglar igår och är allt annat än nöjd men det kan jag berätta om senare idag. Orkar inte gå in på det nu.
Nu ska jag njuta av min morgondrink sen blir det att fixa det sista innan det bär av till Halmstad. Får fundera på färgen på vägen in, det är i och för sig rätt lönlöst då jag ändrar mig 700 gånger och tills sist så bestämmer H istället. Nåja ni får ha en bra dag så länge/L♡

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0