Bajskoll, en stor dos av sött och lite salt...

Helgen har varit helt underbar, älskar mina födelsedagspresenter och igår åt vi god mat precis som idag. Dessutom så har jag fått vackraste buketten av flickorna samt ett läckert kort till den. 

Men helgen har inte enbart gått i kärlekens tecken utan även i mindre roliga. 
Sjukhuset blandade ihop mina blodprover med någon annans vilket kom fram efter det att jag hade fått ett dåligt besked. Lider med den personen som får det beskedet som jag fick till en början. 
Nu får jag vänta tills nästa vecka igen innan jag får besked, ja om dem inte får ett återbud förstås . 
Lilla Miss D har dessutom lyckats ta en tia och sen lyckats svälja den. Hur lyckas hon med allt? Jag förstår inte hur hon kan komma på allt. Så nu blir det att hålla bajskoll och har inte tian kommit ut på 4dagar så ska vi kontakta läkaren. Ja jösses så här ser min helg ut, en stor dos av sött och lite salt.

Snart blir det sängen, är helt slut. Måste kolla upp varför jag är så trött hela tiden, detta är ju inte klokt. Nåja får ta mig en vitaminbomb eller två så piggnar jag säkert till. 
XOXO

Alkoholfritt 🍹

Jag har tagit ett beslut om att leva ett alkoholfritt liv ett bra tag framöver. Varför? Jo för att jag vill det helt enkelt, jag har min viktresa med att tänka på och då gör alkoholen ingen bra nytta direkt. 
Sen vill jag njuta av ett gott glas vin eller en kall öl ibland men då blir det alkoholfritt. Tyvärr så finns där inte speciellt många goda alkoholfria öl men det är bara att testa om man vill ha några.
Som sagt detta är ett aktivt val och jag vill inte ha tusen frågor om varför etc. Mitt liv, mina val helt enkelt. Man behöver inte ha en anledning för att skipa alkoholen men många tror det. Konstigt egentligen då alkoholen skadar mer än vad den gör nytta. 

Nåja nu till annat, har jobbat en del timmar idag och sen blev jag firad med fina blommor och världens vackraste kort. Tack mina älskade flickor för att ni är just mina och jag älskar er till månen och tillbaka miljontals varv om och om igen 💖 
Nu blir det snart god middag och kvällsmys.

Födelsedagsmys 🎂

Igår fyllde jag som ni flesta vet hela 33 vårar och dagen började med paket öppning tillsammans med flickorna samt en kopp kaffe innan vi kickade igång dagen. Jag bara älskar mina presenter, dem är bara så jag att det finns inte. Älskar rock by swedens smycken och äger numera en del. 
Mr B överraskade mig med att komma hem med min absoluta favorit tårta, en Harry tårta, en tårta i chokladens tecken. Kan inte bli bättre. 

Idag fortsatte firandet med en middag på Wild West Steakhouse i Halmstad och deras mat är så underbart god att det vattnas i munnen bara man tänker på stället. Att välja vad man ska äta är ett större problem då man vill ha allt, portionerna är stora, ett ställe som jag varmt rekommenderar till alla. 
Efter det blev det lite shopping och där visade lilla D vad hon går för, jösses vilka lungor hon har och tonarten är där då inget fel på. 

Nä nu ska jag dricka min alkoholfria öl och mysa vidare med familjen. Imorgon väntas det jobb och sen så får vi se vad som händer. 
XOXO 

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0