Kaos..

Allt inom mig är bara ren kaos.
Tankarna snurrar i en oändlig spiral runt runt runt. Känslorna driver (antagligen) med mig eller så är det bara så här det är när man låter sig känna efter.
Vet inte vad jag ska tro längre, vet bara vad jag vill men det kan kvitta skulle jag tro.

Det är tur att jag är jäkligt organiserad i övrigt och har koll på det jag behöver ha koll på. Speciellt nu när allt inombords är kaos. 

Det är kul att höra hur andra ser hur mycket jag har tappat. Det sporrar en ännu mer. Krigar på som alltid och än så länge har det gett fina resultat. 
/L❤

Känslan när man inte duger...

Det är en av dem värsta känslorna jag vet, att man inte är tillräcklig. 
Jag avskyr när barnen är sjuka, visst jag kan mycket men där är även mycket som jag inte kan. I Eś situation känner jag mig sjukt maktlös tex fast att jag kan en hel del och lär mig massor hela tiden. Ska bli spännande nu när vi ska till doktorn igen.

Sen kommer vi till det här med att våga känna, att våga släppa in någon/några. Jag är liksom inte perfekt och jag har mina fel och brister men jag är jag. Jag säger vad jag tycker och tänker vilket inte alls är populärt har jag märkt.. Har jag något att säga ja då säger jag det till den personen.
Jag har blivit enormt sviken av både kärleken och utav vänskapen vilket har resulterat i att jag öppnar mig inte för vem som helst längre. När jag väl öppnar mig är jag alltid rädd för att jag inte ska duga som jag är. 
Det är viktigt för mig att få ärligheten, är där något så säg det istället för att jag ska gå och undra. Att prata är viktigt för mig helt enkelt.

Sen så har vi mig själv. Hjälp!!!
Har alltid varit den som går in 100% i något. Tycker inte om när jag inte är klar tex med ett projekt etc. 
Sätter höga krav på mig själv när det gäller arbete, utbildning etc. 
Jag har sagt till mig själv att försöka att vara mer lugn med mina krav då mima krav inte håller när det kommer till mig själv.
Jag är överviktig på väg ner till min målvikt, hur ofta har man inte fått höra kommentarer om de liksom och nu när jag tar tag i det och dessutom jobbar som det så är det fel på det.

Man kan inte vara perfekt i allas ögon men för någon är du perfekt!!! Jag får aldrig glömma det när jag tvivlar...
/L❤

Lördag ✌

Idag så har dagen gått utav bara den. Har stått i köket den mesta delen och lagat en himla massa mat och än är jag inte klar. Men det är värt det, för jag slipper att tänka på min mat i alla fall. 
Sen så har jag tränat idag, det blev en timme på motionscykeln och dem små agerade hejarklack med tusen frågor när dem kom hem. Stora tjejen hjälpte mig att stretcha mina ömma muskler. Känns väldigt mycket i benen nu och häcken ska vi inte prata om. Det känns mycket och att sitta ner är inte en favorit just nu.

Längtar massor till nästa helg då det blir en weekend i Ulricehamn och CoachFit Event i två dagar. Ska bli väldigt intressant och lärorikt, sen så får jag träffa många av mina kolleger med vilket är ett stort plus.

Nä nu ska jag chilla i soffan och glo på någon film.
/L❤

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0