Häcken full 😵

Nu har den tuffa veckan börjat och gårdagen flöt på bra. Idag väntas möte i Lund och sen blir det jobb. Imorgon väntas en makeover och det ska bli så spännande 😊 
På torsdag väntas jobb och sen möte efter det, på fredag blir det jobb igen och sen är jag nog ledig. Men jag behöver pengarna så det är bara att jobba på. 

Har släppt många känslor och det märks för nu sover jag, har somnat runt halv 9 två kvällar i rad och det är så skönt att sova gott. Dock är soffan inte så skön att somna i, lätt att man är halvt vingabröten när man vaknar och vandrar upp till sängen. 

Som sagt imorgon är det makeover time och jag känner för något drastiskt i alla fall när det kommer till färgen. Får se vad F säger 😊 
Har tagit en del beslut angående mitt liv i samrådan med sambon och en makeover blir en perfekt punkt för ut med det gamla och in med det nya.
Bort med allt som får mig att må dåligt vad det än är och fokus på det som får mig att må bra. 
Mår inte jag bra så mår inte mina barn bra. 

Jo imorgon ska vi köpa lite nytt inför påsken 😊 Ella har lite planer och det är så underbart att lyssna på henne. Vi får se om vi gör om pasta grejen eller om vi satsar på helt på något nytt. 
Roxie kom på en bra grej som vi ska göra. Dahlia vill mest ha påskägg och godis men något godis blir det inte i år. Här blir det någon leksak samt en upplevelse istället för godis. 

Nä nu måste jag sätta fart om jag ska hinna med allt, tiden springer iväg som vanligt.

Öm häck & sår i öronen

Idag lyckades jag halka i vår källartrappa, hur jag lyckas med detta vet jag inte men fy fasiken vad jag är öm om häcken. Har nog regnbågens alla färger på skinkorna nu 😨 
Sår i öronen har jag oxå, har pratat i telefon mer eller mindre hela dagen, tur det finns headset alltså. Utan det så hade jag inte fått något gjort idag. 

Men nu ska jag ta min ömma häck och besöka sängen. Återkommer imorgon. 

Håll igång 👌

 Nu har jag och Lovelie kommit hem ifrån en skön men blåsig promenad på strax över 3km. Vinden tog i rätt kraftigt emellan åt, det kändes som att vi stod still ibland. 
Med tanke på min löjligt stora skaderisk så har jag nu bestämt mig för att börja lungt och sen trappa upp efter hand. Fattar inte varför jag får så lätt benhinneinflammation 😔 drygt som sören är det. 
Men små steg blir stora och målen når jag ändå fast att det tar lite längre tid.

Mitt mål är så klart att gå ner i vikt samt att jag ska kunna få en bättre syn på kost och hälsa samt att synen på mig själv behöver bli bättre.
Som sagt många bäckar små och jag är bara på startsträckan. 

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0