Blähä

Vissa människor får mig till att vilja kräkas! Blähä på er!!! 
Hur svårt är det att förstå att man ser rakt igenom det dem säger? Tror jag kräker lite till 😈 

Men skit samma.
Nu ska jag skalla kudden, förhoppningsvis så hårt att jag somnar. Har sjukt svårt att varva ner efter att ha jobbat em/kväll. Drygt värre när klockan ringer 06 imorgon bitti. 
Tar min uppvarvade kropp och lägger mig, wish me lack, det lär behövas! Natti! 

Krigsskada och Fantasi

Som sagt så kan jag vara en snål jäkel ibland. I år har jag köpt nya julstjärnor men enbart stjärnan. Sen så har jag använt gamla julstjärnor samt tillbehören till våra fönsterlampor. Rätt ekonomiskt då jag sparade si så där 100kr minst per lampa och vi har många. Japp ibland kan man ;) 
Dock så blev jag krigsskadad när jag skulle få bort stjärnan i metall och skar upp ena nagelbandet, aj som fan säger jag bara! 

Idag har jag även klurat på vad och hur jag ska måla Frejas blivande prinsesstavla. Men det blir bra i slutändan får jag hoppas. 
Har även en del som har frågat om jag kan hjälpa dem med olika dekorationer. Kul att det man gör uppskattas :) 

Nä nu ska jag mysa med flickorna innan jag måste bege mig till jobbet.

Sjuk på fel jobb

Vi lyssnar alltid på Mix Megapol när jag är på jobbet. Det blir liksom ingen morgon förens jag har fått höra Anders i sjuk på fel jobb. Vi skrattar oftast så att vi håller på att sätta frukosten i halsen. En bra start då ett gott skratt förlänger livet 😂 

Jag är en människa som älskar rutiner, jag fungerar inte utan dem utan blir mega stressad och nu snackar vi om morgonens balans. Har inte det bästa morgon humöret så en smidig morgon är guld värt för oss alla. Det är verkligen en lyx när både jag och Baloo fixar morgonen tillsammans på vardagarna. Dahlia är så svår på morgonen, bara att väcka henne är en pers och sur som ättika blir hon. 
Nä fram med kläderna kvällen innan, Ellas skolväska/idrottsväska fixade, Roxies gympapåse samt frukt om hon ska iväg på onsdagar. Allt ska vara så lätt som möjligt på morgonen. 
Men fast att man gör det lätt för sig så är det alltid något som ska bråka. Idag rök Ella och Roxie ihop, hur lyckas dem? Samtidigt så ringer jag till Baloo för kolla om julen och barnens ledighet. Jag jobbar men är Baloo då ledig så ska barnen vara hemma. Det blev ett snabbt samtal och barnen får vara lediga till den 5:e och skulle Baloo behöva rycka ut så tar Svärpäronen flickorna. Vad skulle vi göra utan dem i dessa lägena?! Tack! 

Jag kommer att jobba väldigt mycket nu framöver så eventuellt blir min lilla kräk och glädje dagbok lidande. Kommer att försöka hinna/orka skriva men jag lovar inget. Har en familj och ett hem med så jag tiden är knapp för tillfället. 

Ha det gött så länge, nu ska jag planera kommande veckor etc. Måste fixa inför advent också. Nu hade jag behövt fler timmar på ett dygn!

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0