Korsord, filmer och kaffe...

Några har frågat mig om hur jag håller mig vaken om nätterna när jag jobbar. Svaret är helt enkelt energidryck (ska sluta med) och ibland som idag kaffe. Jag löser en hel del korsord och än så länge har jag löst sex stycken ikväll. Det blir även en hel del tittande på filmer eller serier. 
Någon gång så har jag pluggat på något jag vill lära mig. Sen så är jag så klart uppmärksam på mitt jobb som jag är där för. 

Första natten är alltid lättast att hålla tröttheten borta, andra natten som jag kör just nu är lite tuffare. Tröttheten kommer lättare så det gäller att utmana sig själv eller fastna i en film/serie. 
Just nu går där en film med Kevin Costner som är bra men den är väl slut när som helst så då får jag hitta något annat att roa mig med. 

Nä nu ska jag ta mer kaffe och fortsätta med jobbet.
/L❤

Nya klor och underbara barn.

Idag fick jag sovit en hel del, kan bero på att jag var vaken till fyra i morse. Vaknade runt halv ett och skönt var det, ville knappt stiga upp ur sängen. 
Åt högrevsburgare och det är ju så sjukt gott. De kommer att bli min unna mig mat sen.
Sen så har jag fixat mina naglar idag. Blev super nöjd då det var första gången som jag bygger med gelé. Så mycket lättare det var än akrylen. 
Så här blev dem i alla fall och ja dem kan alltid bli bättre som alltid när man börjar med något nytt. 
Mina underbara barn alltså ❤ 
Dem är verkligen i sitt esse nu för tiden. Det är hästar, naglar, hår och ja listan kan bli lång med allt vad dem vill göra. Kul att se dem utvecklas fast att jag tycker att det går för fort. Dock tycker dem att det är tråkigt att jag jobbar nätter men så är läget och jag är hellre hemma med dem när dem är vakna. 
Nä nu måste jag rusa. Jobbet kallar så ha en underbar kväll. 
/L❤

Min julklapp till mig själv 😍

Tja vi kan väl börja med hur dagen har varit. För migrän det en sorgsen dag då en av mina stora idoler har somnat in, Vila i frid och rocka järnet var du än är. 
Kollade på alpint när jag kom hem ifrån jobbet och när jag väl kunde lägga mig så ringde en väninna och ja vi pratade i cirkus två timmar. Men lite sömn har jag i alla fall fått, dock blev resultatet att jag inte kan sova nu och jag har ett nytt nattpass imorgon. Får hoppas att jag kan få sova imorgon så att jag orkar. 
Idag kom min julklapp till mig själv och det ska bli så spännande och testa allt. Få utvecklas och så vidare. Får se om jag utvecklar med utbildning och sen kör detta som ett extra knäck. Nu har jag dessutom två lampor. E vill gärna bli försökskaninen men anser att hon är för liten ännu. 
Nä nu började filmen igen så ha det gött och imorgon så blir det lite uppdatering om mina finaste ❤ 
/L❤

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0