Jösses

Min stora dotter frågade mig i förgår om jag ville vara med på en Mora Träsk konsert och självklart så ville jag det. Men kors så rolig jag måste ha sett ut för flickorna skrattade något enormt. Ja dom där ute med men det bjuder jag på helt enkelt.
 
Idag så ville dom att vi skulle ha disco och så blev det så klart. Man dansar ju hellre än bra men vad katten så länge vi har kul :) Sen så kom den där låten gangnam (stavas?) style och OMG säger jag bara. Den är som den är och jag dansade på likadant, saved by the phone tack och lov. Det var sjukt jobbigt och nä min kondis är väl inte så bra som jag trodde. 
 
Något annat jobbigt är att jag fick höra att vi ska få snö igen. Men hallå kan vi inte få behålla våren nu när den äntligen är här?!!!! 
 
Jaha då vaknade Mini, måste rusa och jag har en eller faktiskt två små önskningar. Att få dricka en kopp kaffe medans det är varmt och en liten sovmorgon. Please.... 
Puss och kram

Datahaveri

Det är så typiskt att när man väl kommer igång med bloggandet så havererar datorn :( Min iphöne är kass men äntligen så får jag det till att fungera :) 
 
Så vad blev resultatet av torsdagens invägning? Jo mitt första plus :( i och för sig +0.2kg men ändå :( Jag som ville så gärna nå normalvikten. Nåja bara till att bearbeta det och kämpa vidare. 
Ställde mig på vågen nu i morse och vet ni vad???
Jag är numera NORMALVIKTIG :-) 
Fast jag vågar inte riktigt jourers ordentligt flr ens efter invägningen på torsdag. Men just idag så glädjs jag åt dagens resultat. 
 
Hur har påsken nu varit då? Jag och barnen har suttit själv hemma och haft det mysigt. Vi har pysslat, dansat osv och sen när Baloo kom hem så åt vi gott. 
 
Nä nu ska jag städa vidare. Ha en underbar dag. 
Puss å kram

Mitt Mantra

Jag har i hela mitt liv haft miljontals ursäkter för att inte ta tag i saker och ting här i livet. Men nu är det slut med det då det inte fungera att leva sitt liv på det viset.
Ursäkter hämmar mig och det kan jag inte tillåta längra.
Det finns inga ursäkter när man vill lyckas. Man får ta tag i problemen och göra det bästa utav det samtidigt som man lär sig utav dom. Ursäkter för mig är något jag måste vinna över och tro mig det gör jag med.
 
Detta är något jag har kommit till insikt under min tid där jag ransakade mig själv, när jag insåg mina brister och vad jag måste göra för att bli en harmonisk människa.
 
Nu måste jag tyvärr rusa då jag ska få i ordning på allt innan vi beger oss till viktväktarna för ännu en invägning. Håll nu tummarna för mig att jag numera är normalviktig.
Kram och jag har saknat er!

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0