Fredagsmys på mitt vis

Här började fredagen med att få upp dem två stora, lättare sagt än gjort men upp kom dem. Ella sköter sig själv och det gör Roxir med men att reda ut Roxies fågelbo är allt annat än lätt och det brukar bli en del tårar. Men nu så har vi kommit på knepet och Roxie fixar det numera själv. Wihoo mycket bättre för Roxies del och inga fler tårar. Ingen är lyckligare än vi.
Fredag idag och då kör vi fredagsmys på mitt vis med städning, optikerbesök, stallbesök samt filmmys med en massa nyttiga gottigheter. 
Har fortfarande inte bestämt mig för vilka glasögon jag ska ha. Svårt val måste jag säga och det är ju så att man ska ha dem alltid med. Nåja det blir bra i slutändan.Tror att det lutar åt dem svarta. Bry er inte om att jag ser ut som fan, nyvaken deluxe. 

Nä nu ska mina töser och Ellas kompis I fika innan det bär av till stallet. 

Livets tvära kast och utveckling.

Igår var det en dag med mycket känslor som kastades runt i en virvelvind. Baloos mormor har somnat in och även om man hade det på känn så blir det ofattbart ändå, man blir chockad och enormt ledsen. Hon var ju en ung mormor. Vila i frid ❤ 

Var på BA i Ängelholm igår och det blev en hel del goa skratt och det var enormt lärorikt samt inspirerande. Är så enormt taggad och dessutom så fick jag min M-pinn och blev intervjuvad mitt framför alla, applåder på det och man kände hur man sträckte på sig och växte inombords. Vilken enorm upplevelse och nu siktar jag på sm och Paris. 
Nu kör vi!!! 

Nä nu ska jag försöka få bort huvudvärken så att jag kan ta tag i dagens to do lista.
/L

Uppdatering om min resa

Ja vad ska man säga. Mediciner är verkligen inte min bästa vän, visst dem gör sitt jobb men jag svullnar upp, får klåda etc. Sjukt drygt då magen även blir knäpp. Men nu är det i alla fall över med den biten för denna gången och nu är det nya tag.
Började med coachfits 6 månaders program igår och jag är så glad och enormt taggad. Nu ska jag gå ner det sista innan jag går på livsstil och börjar forma kroppen på allvar. Har tränings förbud ännu så det gäller att hålla igång med promenader.

Nä nu ska jag äta frukost och vänta in Mini ska vakna. Hon är en riktig sjusovare den lilla damen.
/L

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0