Egentid, planering och resa

Tjolahopp som Dahlia brukar säga. Idag har jag och Dahlia en liten stunds egen tid och tittar på Gustav 2. Roxie och Ella är hos hästarna tillsammans med Ellas ena vän. Igår hade Roxie hoppat och så stolt hon var. Hon är så mycket modigare nu för tiden..

Igår började jag planera inför vår resa till Turkiet. Jag och Ella ska åka tillsammans med S och I vilket ska bli helt underbart.
Så nu har jag skrivit upp vad vi behöver packa och vad som behöver köpas hem etc. Spännande värre och kanske ledigheten i samband med sol och värme gör underverk mot min trötthet. Har lyckats att somna på soffan nu i eftermiddag igen. Att bara handla tar enormt mycket energi, fattar noll.
Det rättar väl till sig snart eller så får jag ta mig i kragen och gå till läkaren.

Nä nu ska jag mysa vidare med Mini innan det blir läxstund och nattafix.
Tjing/L

Denna förbaskade tröttheten

Att man kan vara så här ständigt trött som jag är nu för tiden. Energin försvinner snabbt trots att jag sover som jag ska, inte är för stillasittande etc.
Nä jag har inte vitaminbrist då jag får i mig det jag behöver via mina drinkar samt via kosten.
Visst jag har jobbat mycket men det har lugnat ner sig igen. Men kanske är det så att den tröttheten jag kände då håller i sig längre än tidigare. Äsch jag har ingen aning.
Dumt var det att sova innan bion idag för nu är jag trött men kan inte sova. Typiskt när klockan ringer tidigt imorgon. Bion var i alla fall lyckad och hela familjen njöt av vårt söndagsmys och att bara vara vi.
Vi såg Hitta Doris och den var kanon med många bra budskap för både stora och små.
Nä nu måste jag försöka sova så att energin varar på jobbet imorgon.
Tjing/L

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0