Attityd

Idag trots sömnbrist så valde jag att ta ett träningspass innan frukosten. J fick så klart sin frukost först så att han skulle vara nöjd under tiden. Gjorde alla övningar fast gjorde om dem som var som situps etc just gör att dem hjälper inte mig just nu. Istället fokuserade jag på att få kontakt istället. Får se om det kommer någon träningsvärk eller inte. Ska köra detta varje gång jag inte har vilodagar. Jobbar i helgen så då går jag läggs upp min planering lite annorlunda. Allt går om man vill och har gett sig fasiken på det. För mig handlar det mycket om attityden och inställningen för träningen. Vet om att kommer jag bara igång så kommer mitt mående bli så mycket bättre. 
Efter träningen så blev det en omelett med tomat och bladspenat. Inte då fin men så himla gott. Körde ner lite kokosolja samt svartpeppar och lite gurkmeja för smak och färgens skull. 
Nu ligger jag i sängen då jag inte vågar lämna J som numera sätter sig upp själv samt reser sig mot det han kan. Dessutom så hann han somna innan jag kunde sänka sängen. 
Efter detta så blir det en promenad, blir nog två korta promenader idag istället för en lång. Ska passa på att planera resten av veckan, ska på VIP kväll med S på torsdag och det ska bli så kul. Har massor i kalendern så det gäller att jag planerar så att jag hinner med allt/L

Måndag

Det känns som att det kommer att vara en måndag hela veckan vecka. Vilken dag alltså! Vaknade med världens huvudvärk, ni vet en sån där det blixtrar framför ögonen och man vill inget hellre än att ligga i sängen och bara andas. Men så fungerar det inte utan upp och väcka barn som ska till skolan, så klart så väcker dem Lilleman som då är på ett sjuhelsikes humör efter lite sömn under natten. Nåja fick iväg flickorna som går i byns skola sen blev det frukost för mig och Lilleman samtidigt som stora tösen går till bussen. Tack och lov så var Lilleman fortfarande trött så han sov mellan halv 9 och halv 11. Vem försökte inte att passa på då om inte jag, men nej inte kunde jag sova för det. Kan man bli mer än less? 
Kom iväg på en liten promenad trots allt, tack C för att du drog ut mig. Det är vad jag har lyckats åstadkomma av motion idag. Har så mycket på schemat varje dag denna veckan så man kan bli galen för mindre. 

Har laddat ner lite appar som jag ska träna efter, hellre lite än inget alls som man brukar säga. Får liksom passa på när Lilleman sover för att få bäst effekt, är så totalt slut på kvällarna för att orka då. Hur lägger ni upp er träning för att hinna med barn, deras aktiviteter, hemmet osv? Har friskvårdskort men dem stänger så pass tidigt att jag hinner inte dit innan jag är klar med allt. Dock hade det varit skönt att komma iväg och träna för då blir det verkligen av, karaktären är väl inte den bästa när man knappt får sova om nätterna.
Nä nu ska jag ta och fixa det sista så att jag kan krypa ner under täcket/L

Härliga fredag

Ännu en vecka har gått och den har varit turbulent värre när det gäller kosten ska jag erkänna. Även jag har mina bakslag och jag är inte perfekt. Ibland måste jag få låta mig att misslyckas för att lära mig utav det. Jag tänker inte leva ett liv utan kakor eller godis etc där emot vill jag ha en balans och den fungerade inte denna veckan. Men det har gått bra ändå med tanke på hur jag har ätit: 
Jag är under 90kg!!! På håret men ändå under 90kg. Är så glad för detta har varit en milstolpe väldigt länge och känts omöjligt att nå då det verkligen har pendlat upp och ner hela tiden. Men man har dem perioderna och det är dem man måste vinna över. Ja jag säger vinna över dem för det är så lätt att ge upp när det blir på det viset. Det är då man ska kämpa vidare och tänka på sig själv. Man måste få vara egoistisk ibland. Har fått dåliga besked denna veckan och samtidigt så är jag så förbaskat trött på besservissers och empatilösa människor som inte förstår när man ska vara tyst och bara låta det vara. Nåja vi får se hur utgången här blir men mig leker man inte med, någon härskarteknik tar jag inte från någon utan det slår bara tillbaka på människan själv. 
Har kommit ut på promenader varje dag förutom i tisdags, har fått fina sår på fötterna men vad gör det när både jag och lillgrabben mår bra av det. Vi har sovit kasst idag så idag blir det en lugn promenad och ikväll ska jag och barnen ha fredagsmys medan B är iväg på after work. E har önskat pasta sallad med kyckling så det får bli något sådant gott.
Nä nu ska jag få i mig lite frukost/Lthestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0