Helgen ✌

Helgen har gått i ett rasande tempo med mycket skratt och glädje men även ledsamheter. 

Älskade Doris och Luna har fått somna in då dem blev sjukare och sjukare. Så nu är dem i kattparadiset, friska och lyckliga. Men fy vad jag saknar dem. Doris var så rädd och skygg när vi fick hem henne och det slutade med att hon följde mig och E överallt, hon var den som alltid välkomna en när man kom hem etc. 
Luna den busiga lilla krabaten som jag föll för samma sekund som jag såg henne. Så speciell på många olika vis och ville ofta ligga vid ansiktet på en.
Så nu har vi enbart två katter kvar och Bandit lever verkligen upp till sitt namn. Totalt galen men samtidigt så mysig när han väl ligger still.
Ragge The Batmancat är så klart kvar, han som ser till att vi kommer fram säkert när det bär av till dagiset eller affären. Lagom lat och skulle jag gå och lägga mig så tar det inte lång tid innan han gör mig sällskap.
Ni kommer att vara saknade Älskade Doris och Luna ❤

Nog om tråkigheter och över till roligheterna. 
Igår så var det byajulen och E sålde lite olika saker inför klassresan. Jag köpte julabocken Mona samt en julkärv till fåglarna. Småfolket fick rida lite och D åkte även sulky. 
Igår kväll blev det äventyr med min snäckolito aka bästa väninna. Vi skulle först till ett ställe men det slutade med att vi gick till stadshotellet. Där blev det god mat, god dricka, bra musik och en jäkla många skratt. Ja vi får ju inte glömma övningsfingrarna, omg säger jag bara....
Idag julpyntas det för fullt och flickorna ska plantera egna amaryllis som dem ska ha på sina rum eller i lekrummet. 
Hittar inte allt som jag vill ha upp så det ska jag roa mig med inatt när jag ska försöka vända på dygnet. Den stora frågan är om jag ska fixa julgranen med eller om jag ska vänta med den.
Nä nu måste jag sätta fart, måste handla med innan kvällen är här. 
/L❤

God morgon dagboken

Dagen börjar med gottefrulle i form av ägg, bacon, prinskorvar, frallor etc etc. Mumsigt värre.
Efter det så bär det av till Halmstad för lite shopping innan vi ska på byajulen här i byn. Det får mer än gärna sluta regna om jag får bestämma för detta är inget roligt väder alls.

Ikväll blir det ladys night out med världens bästa vännen S. Det ska bli amazing och hej det är ju vi så det kan inte bli annat. Så Laholm håll i hatten för ikväll kommer vi ;) 

Nä nu är det dags att kicka igång dagen med en stadig frukost. 
/L❤

Fredagsmys på hög nivå

Jag vet inte vad fredagsmys innebär för er men för mig är det tända ljus, en öl och ishockey på tv. E är på disco och ska sova borta ochdem små sover gott.
Så nu har jag slängt upp fötterna på bordet och landat häcken i soffan, Rangers spelar och favoriten står i mål. Spännande match lär det bli med tanke på att dem möter Bruins. Det kan inte bli mycket bättre.

Helgen är fullbokad med en massa roligheter och så ska det julpyntas med. Hmm hur ska jag hinna med allt egentligen. Nåja det löser sig som alltid på något vis. 
Nä nu ska jag heja fram Rangers.
/L❤

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0