Härliga söndag

Idag har det varit fullt ös medvetslös. Städade huset efter kalaset igår, jösses med fläckar det kan bli. Efter det så vart vi iväg med barnen och sen kallade husvagnen. Där plockade vi undan samt tog ner vindskyddet inför kommande storm som dem varnar för. Sen blev det handling, hem och fixa. Nu är kvällsmaten nere, Lille plutts nya stol installerad i bilen och nu har jag doppat häcken i soffan i väntan på att diskmaskinen ska bli klar. Kan säga att jag har inget dåligt samvete över vad jag åt igår, ett stort framsteg för min del. 

Har bestämt mig för att börja simma utöver kropps och styrketräningen. Jag har så förbaskat ont i kroppen nu när det skiftar så i temperaturen och då brukar det hjälpa att simma. Dessutom så är det en utmärkt viktminsknings träning i komplement till övrig träning. Vill kunna springa men måste bygga upp konditionen ordentligt för just nu suger den otroligt mycket. Har inlines men frågan är om jag inte slår ihjäl mig på köpet om jag skulle ge mig ut på dem. Får leta upp en ishockeyutrustning eller något i så fall, bara för säkerhets skull. 
Nä nu ska jag få barnen i säng tänkte jag, dem är rätt trötta efter gårdagens festligheter/L

Kalas!

Hur ska jag nu göra? 
Jo jag ska unna mig, jag har inga som helst förbud utan jag äter allt. Dock äter jag med måtta, kan inte direkt vräka i mig längre för då mår jag fruktansvärt illa. Bra där, gratis hjälp i min resa som jag ser det. Idag blir kalaset meny: kycklingspett med potatissallad samt sallad till det, tårta (en per barn, alltså två stycken) och sen så blir det snacks samt frukt. Jag återkommer imorgon eller senare ikväll om hur det har gått. Hur känslorna spelar med mig vilket dem garanterat kommer att göra. Men det är bara att ta itu med känslorna, jobba med dem och då är det bäst för mig att skriva om dem. Jag är ändå en tröstätare.

Har lagt ihop ett träningsschema i huvudet som jag nu måste få ner på papper. Måste köpa mig en skivstång samt några vikter då min absoluta favorit är marklyft, varför vet jag inte men så är det. Men nog om detta, nu måste jag sätta fart så att det slipper bli stressigt när gästerna kommer/L

Ibland blir man trött...

Jag har funderat på en sak. När jag äter ute så äter jag inte speciellt mycket. Jag äter liksom inte ens en hel hamburgare och inte ens hälften av pommesen, men hemma ja där kan jag trycka i mig två kycklingburgare utan problem, äter dock inte alla pommesen. Varför är det så? Borde man inte gå all in när man väl äter ute och unnar sig det? Nä men Linda tryck i dig hemma istället, det gör ju din resa så mycket lättare. Eller inte, blir så trött på mig själv ibland. 

Träna har jag inte hunnit med men sen så är det fullt ös i från morgon till kväll. Idag har det gått i ett och än är jag inte klar med alla måsten. Det är när det är så här som jag är så himla glad för min crockpot. Den fixar matlagningen kanon och jag slipper att passa den hela tiden samt ska ha i köket. Idag blir det italienska köttbullar i tomatsås med handfasta till samt grönsaker så klart. Galet gott hoppas jag, första gången jag gör det. 

Idag kom där hem 4 lådor med Naturdiet och där är 12 stycken lådor i varje. Då jag så kass på frukost och mellanmål så ska dessa shakes hjälpa mig med detta tänkte jag. Väntar hem två lådor till med resten av min beställning ifrån matsmart. Ett himla bra koncept det där matsmart. Nä nu vaknar minsta barnet så nu är det fullt ös på alla barnen så vi höres/L

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0