Äntligen 💪

Idag hände det. Det som jag har längtat så otroligt mycket efter och som jag har fått tänka om angående.
Idag hade jag energin och idag kom jag ut på en skön promenad. Nu återstår det att se om bäcknet godkänner min framfart eller inte. 
Bäcknet är även anledningen till att jag har fått tänka om. Innan så har jag varit så fokuserad på tiden och att jag skulle gå snabbare och snabbare. Nu får det helt enkelt ta sin tid och att det blir av istället. Tiden får komma senare istället. 
Lovelie min trogna lilla promenad kompis var så klart med. Hon såg ut som läderlappen när vi hade motvind och trots att hennes ögon inte gillar motvind direkt så är det ett bra motstånd till mig. Går direkt inte att undvika vinden när man bor på landet.

Men nu ska jag vila lite innan jobbet kallar.

Underbar dag 🌸

Det har varit en dag fullt med skratt, sol och en gnutta allvar. Många skämt och jag har helt enkelt mått väldigt bra idag. Livet leker och jag med livet. Positivitet föder posivitet och jag tänker vara positiv.

Hittade världens fynd idag och jag är överlycklig. Har velat köpa de n i evigheter och nu är den äntligen min. Hurra!!! Den passar men sitter så som jag vill när jag har gått ner mer. Ännu en motivation i motivationshögen. 
Så här ser min nya darling ut.
Visst är den läcker! 

Efter ett byte i schemat så jobbade jag idag och när jag kom hem så pratade flickorna i mun på varandra. Tydligen så hade det hänt mycket idag och det är alltid lika underbart att se deras entusiasm och inlevelse. Älskade stjärnor.

Nä nu ska jag läsa vidare och njuta av resterande delen av kvällen.
/L

Vandrande choklad och egentid.

Är så oerhört stolt över min stora tjej, som hon fixar och donar med hästarna. Cyklar dit och hem nästan varje dag. Fixar full pott på provet i skolan och allt detta trots att hon inte är frisk.
Det mina damer och herrar är något att se upp till, som hon kämpar och som hon lyckas. En stor inspirationskälla.
Åt som en häst gjorde hon i kväll, nu är det bara att hoppas skiten vänder och att hon får må bra. Tyvärr så har hennes utslag/eksem blivit värre och uppkommit på fler områden så det känns som att det går på fel håll igen :(

Flickorna somnade tidigt ikväll vilket är ovanligt. Dem gillar inte att gå upp tidigt så jag är bara tacksam om dem somnar tidigt. Då blir morgonen lite lättare för oss alla. Inte lika mycket gap och skrik ifrån Mini, inget tjatande på att Roxie ska sätta fart då hon är segare än segast. Ella sköter sig själv men det är mysigt att träffa henne då jag jobbar så långa pass och på så vis kan jag kolla dagsformen.

Så nu sitter man här i soffan med näsan i boken, härligt med "egentid" och speciellt efter sömnbrist deluxe. Jobbigt värre att allt ser ut som choklad bara 😱 avskyr denna tiden i månaden och att det är första PP några månader gör inte saken bättre. Så ser ni någon galning som springer efter er så är det bara jag som ser er som choklad. Men ni kan vara lugna jag har dålig kondis ;)
Ha det underbart gott folk, blir tidig sänggång ikväll då det blev jobb i morgon.
Keep on rockin/L

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0