Blommor 🌸 Fix & Trix

Idag så har jag fixat lite uppe i sovrummet. Är inte klar ännu och lär säkert ändra om igen innan jag är hundra nöjd. 
Innan så hade jag satt upp tulpanerna ifrån vardagsrummet i sovrummet men ångrade mig. Nu står där en vas med rosor och den vackraste blomman av alla liljan. Liljan är min favorit blomma trots att jag inte riktigt klarar den starka doften.
Älskar blommor och gröna växter så vi har mycket av den varan. Ska göra en oas eller två stycken faktiskt. Får börja med den ena först då den andra ska vara på en plats som ska göras om.

Mini mår inte bättre, hon är väldigt skakig men vi får i henne vätska och isglass så än så länge är jag lugn. 
Dem andra två tittar på film uppe på Ellas rum. Roxie mår inte riktigt bra hon i heller så vi får väl se hur detta utvecklar sig. 
Själv så skulle jag till naprapaten idag men han vart också sjuk så det blev inte så mycket med det. 

Imorgon är det dags för jobb och sen så blir det möte på det. Lär vara som en zombie imorgon kväll men vad gör det om hundra år... 
Ska baka ikväll så jag inte har det imorgon oxå, har tillräckligt på agendan ändå. 
Nä nu är det kvällsmat och sen myser vi ner oss i soffan eller sängen och försöker sova. 
Ha en trevlig kväll.

Maktlösheten 😞

Det finns inget värre än maktlösheten man känner när ens barn är sjuk. 
Dahlia mår inte alls bra och nu bryter förkylningen ut rejält. Feber, rinnande ögon näsa etc etc.  
Här ligger hon i vår kaotiska säng och tittar på Frost under tiden som jag fixar med tvätten och min nya byrå. Äntligen så blir det ordning på kläderna. Har samlat ihop nästan två fulla sopsäckar med kläder som ska skänkas till bättre behövande. 

Med stor sorg så har jag kommit fram till att jag ska sälja min gungstol 😢 usch vilken ångest jag har över detta. Har suttit med både Dahlia och Roxie i den när dem var bebisar. Får nog fundera igen.
Nä nu ska jag fortsätta. 
Ha det så bra.

Jag finns

Ja jag tror att jag gör det i alla fall. Just nu så bloggar jag samtidigt som vi tittar på Frost. Lilla D är helt inne i filmen, jag vilar mest inför kvällens jobbpass.
Idag har jag haft lite egentid i form av nagelfix och shopping på city gross, Wihoo liksom på den sista delen ;) 
Ryggen börjar äntligen bli bättre, dock känns det mest i höften just nu. Får fixa ihop sträckbänken så att jag kan få rätt på skiten. Det är rätt tröttsamt att ha ont 24/7 trots att det är hanterbart. Jobbar på som vanligt och jobbar mycket. Träningen får jag komma igång med när jag har varit hos sjukgymnasten, får ta en sak i taget samt börja i rätt ände.

Nä nu ska jag mysa med småttingarna och E kommer väl hem snart. 
Ha en bra dag.

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0