Zombiemom...

Idag är det en helt vanlig tisdag, tagit tag i en del saker innan jobbet kallade på mig. Trevliga samtal och ett steg mot rätt riktning. Tänk så mycket det gör när någon lyssnar på en utan att döma, det ger så mycket mer än vad man tror och det är guldvärt.
Nu är jag som sagt på jobbet så detta är något jag skrev innan jag fick köra. Tiden gick lite fortare än vad jag trodde men så är det ibland.

Har köpt lite nytt smink till min samling, behöver ju inte se ut som en Zombiemom alltid. Någon gång ibland vill jag inte se dem svarta påsarna under ögonen utan se lite fräsch ut. Ta på det där ansiktet som man vill ha alltid men som man inte har. Hör och häpna så köpte jag ett läppstift, det sker så där en gång på miljonen. Nästan så att man borde sätta ett kryss i taket.

Känslan när man får det där sms:et med påminnelsen om att man ska till tandläkaren är inte att leka med. Är inte riktigt bekväm med det men de är framförallt dyrt. Ruskigt dyrt om ni frågar mig, men det är behövligt så det är bara att se glad ut.
Nä gott folk ni får ha det så bra/L

Kallt...

Igår var det 1:a advent, redan. Jag hinner verkligen inte med nu för tiden, skulle behöva fler timmar på dygnet. I alla fall så jobbade jag natten till igår så var rätt slut när jag kom hem. Somnade så klart och vaknade sen med ett ryck, höll på att trilla av soffan på köpet. Det hade varit en snygg syn om inget. I alla fall så blev det fart på mig och nu är det färdig pyntat i hallen, badrummet och vardagsrummet. Resten får vänta tills imorgon innan jobbet kallar igen.
Det blev god mat på kvällen samt gofika, något övertrötta barn dock men vad gör det om hundra år...

Idag kom kylan, blev rätt paff när det visade -4 i morse då det var flera plus igår. Men nu går vi mot julen och då ska det vara kallt trots att min värk blir värre. Den har varit grym idag den där värken men sånt är det, bara att behandla så gott jag kan. Har varit en intressant dag på jobbet, inte var dag man är provdocka men någon gång ska vara den första. Måste ha sett urkul ut om inget annat och det var för en bra sak.

Nä nu ska jag njuta av julfilmen och mina favo raggisar. Ha en trevlig kväll/ L

God kväll bloggen.

När ni läser detta så är jag på jobbet och lyssnar på så mycket bättre då jag har annat att göra än att titta på det.
Vaknade tidigt idag så det har blivit en hel del gjort under dagen. Julstjärnorna är uppe, äntligen och några tomtar är på plats. Får fortsätta imorgon och då ska även 1:a advent firas med gofika samt en massa mys. Är ju ljus narkoman om man nu kan vara det. Vem behöver värma upp husen med el när man har värmeljus till si så där tre till fyra familjer. Det enda som saknas är snö tycker jag, dock vill jag ha snö som ligger kvar och glittrar, fina vägar och inte blask och kaos. Men det är väl att önska förmycket kan jag tänka mig.

Ryggen är inte riktigt med mig idag, ja inte igår i heller men sånt är det så det är bara att bita ihop, göra mina övningar och se glad ut.
Tankarna maler som vanligt så där är det inget nytt på den fronten. Har börjat skriva ner mina tankar, lite omvänd psykologi för att försöka att släppa tankarna för stunden. Lite som en anteckning som jag kan återkomma till. Får se om det fungerar.

Nä nu ska jag göra mig i ordning så att jag hinner med att handla och äta innan jag ska befinna mig på jobbet.
Ha en härlig lördags kväll med mycket kärlek och glädje/L

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0