Dag 2

 
Har man problem med att lyfta gaffeln efter ett träningspass så vet man att man har gett mer än allt. Jag höll på att spy när jag körde sista övningen. Slog person bästa i ena övningen :) från 35kg till 50kg Whoop Whoop vad jag växte där. 
Har en rätt stor föraning om att jag kommer att ha träningsvärk delux imorgon :) 
 
Kan inte svara på era kommentarer :( är inne via luren och så fort jag klickar så att jag kommer in på kommentars sidan så stängs sidan ner :( 
 
 

Dag 1

Då var dagens promenad och styrketräning avklarad och jag är nöjd :) Kosten har rullat på bra med så nu fortsätter vi i detta spåret. 
 
Tog vikten te ni morse vilket var en glad överraskning :) Tog även mina mått samt bilder. Usch som man ser ut alltså :( men nu ska det bli ändring på det och muffinsmagen ska bli ett minne blott. 

Herre min skapare

Idag har jag spenderat en massa tid i köket, gjort matlåder till ett helt kompani både till mig och till resten av familjen. Jag har fis,xat köttfärs i alla dess modeller, kycklingen är stekt och likaså lövbiffen. Nu är det bara det andra köttet kvar samt fisken.
 
Nu är jag redo för challegen kostmässigt i alla fall och det känns så skönt att ha flera dagar klara. Har strax över två veckor klara med 2 matlådor/dag. Känns bra att ha en dag där man lagar en massar mat för att slippa att tänka på det varje dag. Jag som hatar att stå i köket tycker att detta är perfekt lösning.
 
Nä nu blir det kvällsmat.

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0