Misshandel av mig själv 😠

Jag är så förbaskat arg på mig själv så att det finns inte!!! 
Jag gick ner massor förut och trivdes kanon. Sen började jag må skit igen och vad händer då, jo jag börjar tröstäta och glömmer helt bort allt jag har lärt mig. Resultatet? Jo jag har gått upp igen och inte lite i heller 😠 Kan man idiot förklara sig själv? Ja det kan man och jag har just gjort det. 
Visst jag mår skit, jag har många hjärnspöken och härjar lite för vilt om ni frågar mig. Men jag mår inte bättre av att misshandla mig själv på detta viset. 
Som en mycket klok människa sa till mig så skadar jag mig själv genom att äta fel, personen jämförde det med att man skulle tex skära sig etc. Personen har en poäng, jag skadar min hälsa, jag får huvudvärk, dåligt humör och självförtroendet störtdyker ner i mörkret. Denna kloka människan är jag själv. Tänk vad en instinkt kan tala om för en själv. 
Jag måste ta itu med allt. Mår jag bättre inombords så vinner jag mycket. Jag måste prioritera mina känslor och ta itu med dem samtidigt som jag måste planera kosten noga, göra matlådor. Träna kommer jag att göra men lägger inte störst fokus på det just nu. En sak i taget och när jag kommit in i rätt tänk samt äter ordentligt så kör jag på med träningen. 

Nu är det slut på misshandeln, nu ska jag bryta den onda cirkeln. En lycklig mamma ger lyckligare barn. Jag kan och jag ska kick my own as! 

Start vikt etc kommer upp i morgon eller på onsdag. Jag kommer att lägga upp resultaten en gång per vecka, ska bara bestämma vilken dag det blir på. Heja mig!!! 
Följ gärna med mig på min resa 😊


Hej väggen 👋

Något av det värsta jag vet är när mina känslor ignoreras och slätas över! 
När man berättar gång på gång hur man känner men varför lyssna på det? Varför vilja förstå när man kan köra på som att inget händer??? 
Hej väggen 👋 du lyssnar i alla fall på mig är, mer om vad man kan säga om andra.

Jag vet inte om jag kommer att skriva varje dag, om jag kommer att orka. Det är kaos i hjärta och själ. Mina känslor ignoreras totalt, det är okej att jag mår skit så länge andra slipper att ändra på sig, varför ska jag få må bra liksom. 
Nä tänk om det hade varit så enkelt som att stänga in sina känslor i en låda och bara acceptera att det ska vara så här...

Nåja, jag skriver när jag orkar.

Mycket som händer & hjärnkaos

Ja det är verkligen mycket som händer just nu. Little Miss D fyllde 3år i söndags och i tisdags blev jag moster till Embla 💜 
Nu har mina barn 2 kusiner 😊

Har mycket som spökar runt just nu, hjärnan går på högvarv, hur ska jag göra, ska jag eller ska jag inte. Jag mår inte bra, jag är inte lycklig, gråter ofta etc. Suck behöver jag säga mer?! 
Det måste ske en förändring och det är hos mer än mig för som det är nu så fungerar det inte alls. Usch nu gråter jag igen, ibland krävs det två för att tangon ska flyta perfekt och just nu orkar jag inte kämpa mer. 
Nä nu ska jag ta en kopp kaffe och mysa ner mig i soffan med småfolket och kolla på Frost.
Höres senare. 

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0