Misshandel av mig själv 😠

Jag är så förbaskat arg på mig själv så att det finns inte!!! 
Jag gick ner massor förut och trivdes kanon. Sen började jag må skit igen och vad händer då, jo jag börjar tröstäta och glömmer helt bort allt jag har lärt mig. Resultatet? Jo jag har gått upp igen och inte lite i heller 😠 Kan man idiot förklara sig själv? Ja det kan man och jag har just gjort det. 
Visst jag mår skit, jag har många hjärnspöken och härjar lite för vilt om ni frågar mig. Men jag mår inte bättre av att misshandla mig själv på detta viset. 
Som en mycket klok människa sa till mig så skadar jag mig själv genom att äta fel, personen jämförde det med att man skulle tex skära sig etc. Personen har en poäng, jag skadar min hälsa, jag får huvudvärk, dåligt humör och självförtroendet störtdyker ner i mörkret. Denna kloka människan är jag själv. Tänk vad en instinkt kan tala om för en själv. 
Jag måste ta itu med allt. Mår jag bättre inombords så vinner jag mycket. Jag måste prioritera mina känslor och ta itu med dem samtidigt som jag måste planera kosten noga, göra matlådor. Träna kommer jag att göra men lägger inte störst fokus på det just nu. En sak i taget och när jag kommit in i rätt tänk samt äter ordentligt så kör jag på med träningen. 

Nu är det slut på misshandeln, nu ska jag bryta den onda cirkeln. En lycklig mamma ger lyckligare barn. Jag kan och jag ska kick my own as! 

Start vikt etc kommer upp i morgon eller på onsdag. Jag kommer att lägga upp resultaten en gång per vecka, ska bara bestämma vilken dag det blir på. Heja mig!!! 
Följ gärna med mig på min resa 😊


thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0