Underbara Dahlia

Idag har det varit fullt upp då denna underbara ungen fyller 6år.
Vart tar tiden vägen? Till hösten börjar hon skolan och inom några dagar så är hon inte minst längre.
Farmor och Farfar kom på middag idag samt firade henne lite även om vi ska ha kalas sen när allt har lagt sig. Det blev pannkakor samt varm fruktsallad med riven choklad och vaniljglass. Galet god var efterrätten, den kombinationen går alltid hem.
Presenterna gjorde succé och bilden ovan talar sitt tydliga språk. Den lyckan kan smälta vilken tjock is som helst och hon somnade gott när det väl var dags för sängen.
Imorgon åker Dahlia och Roxie till Farmor och Farfar samt Ella till dem bästa så att vi får lugn och ro inför vad som väntas skall. Vi ska vara på plats väldans tidigt men jag hoppas att allt startar imorgon då jag inte vill vänta mer. 
Nä nu ska jag försöka sova, dietisten väntar i morgon för Ella och oss. Allt på en och samma gång, nästa vecka ska Dahlia till ögonläkaren så håll igång/L♡

Inredning, städ och en hypad Dahlia

Dygnet började ju bra med ingen sömn pga smärta i rygg och ben. Det kvittade hur jag låg, masserade etc så fungerade ingenting. Alltså så är man på ett strålande humör, ni känner ironin va? Bättre blir det inte med en hypad Dahlia som gör allt för att busa, vara högljudd etc. Nåja hon har kul och imorgon väntar dagis en stund vilken hon själv har valt nu när kopporna har läkt fint. Tur det är Baloo som blir utsatt för henne då mitt tålamod är lika med noll idag.
I förmiddags blev det en tripp till Höganäs och ett besök på House of vita samt leksaksaffären. Nu har Lillebror fått en förvaring till sina nappar, dem har en förmåga att försvinna spårlöst så nu har jag i alla fall en plan. Passade på att köpa en ängel med datum och månad med när jag ändå var i gång. Köpt en del av E's presenter med så nu är jag snart klar på den fronten med. Dahlia fick ringar och örhängen samt att det blev lite spel till husvagnen osv. 
Det blev en runda till Biltema med och inköp av skydd till sätesryggarna, såna med fack i till nya bilen. 

Nu blir det städ och fix. Volvon ska hämtas då den ska besiktigas imorgon sen lämnas den iväg. Kommer att sakna lilla gokarten. Lätt en av dem bästa bilarna jag har haft äran att köra.
Ha en bra dag kära läsare/L♡

Lilleman

Nu har vi gått över tiden så pass länge att dem kommer att sätta igång mig på lördag om inget händer nu i veckan. Detta trodde jag inte och det var två datum i hela februari som jag ville undvika och den ena är på torsdag då Dahlia fyller år och på lördag när E fyller år. Tyvärr så får jag inte bestämma dag själv när dem sätter igång och inte trodde jag att dem gjorde det på helgen men det gör dem nu för tiden.
Det är en stor heffis som ligger där inne och det ska bli så spännande och se hur han ser ut. Vi har ju inte gjort något 3D/4D ultraljud denna gången då vi inte hann med det. Allt är ju inom vissa veckor som allt annat när man väntar barn. 
Barnen är spända och nervösa då dem märker att något är på gång. Jag har onda värkar men inget händer mer än att det påverkar mitt humör. Tålamod lika med noll och irriterad för allt, gråter för minsta lilla. Ja jösses varje dag över tiden är en pina. En dag är känns som en vecka. 
Nåja jag hoppas han kommer imorgon, på onsdag, fredag eller på söndag så att alla får en egen födelsedag i alla fall. Gör vad jag kan får att påverka med lite husmorskurer men ingen effekt ännu.
Nä nu ska jag fixa vidare innan resten av familjen kommer hem/L♡

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0