Abstinens

Ni kan tro att jag har det! Oj tänker ni nu, vad går hon på. Jag går på choklad, jag är en chokoholick. Undrar hur det kunde bli så galet och det är inte sockret för det kvittar om jag äter något annat med socker i så är suget efter choklad så enormt. Haha finns det behandlingshem för såna som mej, känns nästan som att det hade varit en grej för mig ;) Nä skämt åsido detta sug är galet jobbigt men jag har lyckats hålla mig borta ifrån det sen i söndags. Heja mig eller något, galet jobbigt är det men nu har jag startat min resa oavsett hur lång tid den än tar.

Jaze blev två månader igår, ångest deluxe! Tiden går så galet fort och jag hinner inte med alls. Det var ju inte länge sedan jag låg på förlossningen och svor över hur jag tänkte när jag ville gå igenom en födsel igen. Det var inte länge sedan jag höll på att knäcka Baloos händer och kände hur lungorna värkte samtidigt som jag ville krysta men inte fick. 
Kan man inte bara stoppa tiden lite?

Nä nu ska jag fixa innan jag måste iväg, har återbesök på mvc, jippie eller inte. Men måste ta cellprov och det ska göras idag med så det är bara att åka dit och se glad ut. Ha en trevlig torsdag mina vänner/L♡

Vad är en spaweekend när man kan bajsa ifred???

Alltså jag har tänkt på en sak eller snarare kommit fram till vad livskvalité är för mig.
Livskvalité för mig är att kunna besöka toaletten ifred, att kunna bajsa utan att himlen trillar ner, att paniken över att mamma faktiskt också måste bajsa som alla andra. Visst är det chockartat, mammor bajsar också. Stoppa pressarna!
Livskvalité för mig är att kunna dricka mitt kaffe i lugn och ro samt när det är varmt, gärna i solen. Ni ska bara veta hur mycket det krävs för att det ska ske.
Livskvalité för mig är att kunna prata med mina väninnor i telefon utan att alla måste prata med mamma eller så måste vi bråka så att till och med dem döda väcks till liv.
Livskvalité för mig är när vi kan äta en middag utan tjat och gnat. Inget detta äter inte jag, mamma den så det och mamma den gjorde det.
Det är dem små sakerna som gör det gott folk, det är dem små sakerna i alla fall jag uppskattar när man är mamma till 4 underbara barn. Vad är liksom en spaweekend när man kan få bajsa ifred? 
Ha en trevlig helg gott folk, njut av solen om den skiner på er annars så får ni dansa soldansen eller gör som jag njut ändå. Tjing/L♡

Många tankar

Just nu är det många tankar som yrar runt, många bra tankar men även många jobbiga. Hur ska allting bli, kommer det att bli bättre eller ska allting stå och stampa på samma plats/sätt som nu? 
Jag vill så mycket men motivationen finns inte där och inte blev det bättre efter mammasamtalet igår. 
Jaze har varit sjuk och därmed så blev amningen lidande och till slut så vägrade han bröstet totalt. Detta tog mig hårt då jag har kämpat så för att det skulle fungera, det känns som att ett band bröts. Löjligt jag vet men jag känner så, det är trots allt första barnet som jag kunnat amma. Så det måste jag komma över och hans hälsa är viktigast.

Jag vill ta tag i vikten men vet ej hur jag ska göra då jag knappt kan doppa häcken på toa utan att himlen trillar ner så att äta blir inte prioriterat. Lever på godis vilket är så fel som det bara kan bli, så funderar på att köra en utrensningsfas eller helt enkelt vad som helst så att jag blir av med sötsuget. Man är inte direkt den som går till kylen och tar en morot mitt i natten, inte ens på dagen. Jag har kunskapen men jag ska bara komma igång. Får ta mig i kragen och planera mina måltider, hitta någon att rapportera till vilket gör det lättare för mig att inte fuska. På måndag börjar skola/förskolan igen så då ska jag ut på promenader, alltid en början. Jaze styr när det blir med hans mattider men på 5 timmar så ska jag hinna med dem. 
Huset måste fixas och inte ens det hinns med, vi måste försöka få in rutiner för allas skull. Jag själv blir knäpp snart, får Jaze till att sova och så väcker dem andra han vilket gör att han sitter fast vid mig övertrött och ledsen. Nåja det ska bli bra, jag ger mig inte innan dess.
Nä nu ska jag passa på att sova, är helt slut och huvudvärken gör saken inte bättre. Fick skrivit av mig lite i alla fall/L♡

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0