Romantik och hälsa

Jag är en sån där person som älskar romantik I alla dess former! Jag menar hur underbart är det inte att få uppleva en middag, levande ljus och samtal mellan himmel och jord. Att få blommor då och då eller varför inte små lappar som man hittar här och var med gulliga ord etc. Eller få choklad som verkligen är livets gåva till kvinnan i ur och skur. Men framför allt så är det de lilla som räknas, pussarna, orden om hur fin man är etc etc. Alla vill vi höra fina ord om oss själva, bli bekräftade av den man älskar. Tycker det är oerhört viktigt, i alla fall för mig! 
Nu har jag läst en massa om passion etc igen och även om verkligheten är en annan så är dom inte helt ute och reser ;) 
 
Börjar må bättre nu och ingen är gladare än jag :) snart, mycket snart så kan jag köra mitt första pass på nya gymmet :) är så sjukt taggad och längtar efter att få se vart denna resan bär hän :) 
Små flickorna mår oxå bättre så wihoo på det, äntligen går det på rätt håll. 
 
Nä nu ska jag sätta mig i soffan med en kopp honungs och citron te samt nya tidningen :) 
 
 

Stolt

Som ni flesta vet så dog min älskade och saknade pappa för 10 år sedan. 10år sedan, ibland känns det som igår eller för en timme sedan. Det kan gå dagar där jag enbart säger god natt till honom och jo fast han inte finns så säger jag god natt till honom. Men vissa dagar rasar allt, jag gråter, är arg arg för att det är inte rätt. Saknaden slår till med all kraft och jag havererar som människa. 
Jag har varit nere i Skåne ofantligt många gånger men aldrig har jag besökt min pappa på kyrkogården. Känslokallt kan många tycka men det är precis tvärtom! Baloo har bokstavligen tjatat om att jag ska gå dit men jag har aldrig gjort det förräns nu sist. Med stor klump i magen gick jag fram vid stenen och sa hej. Sen kunde jag inte säga mer för tårarna bara sprutade bakom solglasögonen. Men jag behöver inte säga någonting, jag behöver få gråta, jag behövde inse att du aldrig kommer tillbaka till oss. Du kommer aldrig att få träffa dina barnbarn men jag vet att du vakar över oss! 
 
Du lärde mig att blod är inte tjockare än vatten och det finns ingen större sanning än den meningen. Jag älskar dig pappa och jag saknar dig enormt ❤ Fick några dåliga besked i förmiddags men det kommer att bli bra igen! Det finns inget annat i min värld. Envis som jag är ;) 
Tack pappa för att du gav mig allt J-O inte kunde ge mig! Är stolt över dig och mig själv! Tack för att du tog mig under dina vingar och lärde mig flyga ❤

Nu räcker det!!!

Och blir över! Nu har vi varit sjuka tillräckligt men ändå blir det bara värre och värre :( 
Roxie har klarat sig med lite feber (borta nu) men hostar som en tok. Dahlia har feber, snorar och hostar tills hon kräker. Ella är den enda som klarat sig utan någonting.
Jag har feber, snorar och kräker pga att jag har så ont i bröstkorgen att jag inte klarar av att hosta upp slemmet. Locket för öronen är det drygaste för när jag snyter mig (1000/dag) så smäller det till i ena örat och sen tjuter det. Obehagligt som bara den och stackars Baloo mår likadant förutom att han inte kräks och den stackaren jobbar ändå :( 
 
Det kan liksom inte bli värre nu! Blir det de så får läkare hjälpa oss. Medicinerna hjälper då inte. Kul helg vi kommer att få :( Har man ingen energi så har man inte.

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0