På 36 veckor!

Hej kära läsare!
Hoppas att allt är bra med er och att ni njuter av det fina vädret som vi har här eller av regnet som vissa har men som hela landet behöver en hel del av. 
Idag är det tisdag och i morgon är det vägningsdag egentligen. Men det är valborg idag och vi ska bort idag och jag är inte hemma imorgon så därför vägde jag mig idag istället. På 36 veckor har jag åstadkommit detta. Helt galet egentligen.

Alltså 41,1kg är galet bra på 36 veckor. Jag har dessutom kommit under mitt mål för Rhodos resan 11 dagar innan vi åker så kanske kan jag nå det vissa av er har gissat. Dock måste jag vara beredd på att jag kan få ett litet minus eller rent av ett litet plus nästa vecka. 
Min stora tjej konfirmeras på lördag så då ska det njutas av god och faktiskt nyttig mat då hon har valt det. Tårta blir det så klart men kommer att välja en liten bit och resten får jag se om jag väljer eller inte.  
Nä nu ska jag städa undan lite, njuta av min framgång samt försöka få in i huvudet vad jag har åstadkommit. Snart kan jag ansöka om operationen och jag är kvalificerad för den så ner dem sista kilona sen så är det bara att tuta och köra. Ha nu en trevlig valborg och tänk på att röra i brasan innan den tänds för igelkottens skull/L

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0