Val...

Jag står inför många val inom kort. Det gör så in i bombens på mig så det finns inte. Sover urdåligt och när jag väl somnar så drömmer jag hemskt eller intensivt. Blir knäpp på att jag blir så lätt påverkad. Ibland är det otroligt jobbigt att vara en känslomänniska! Jag styrs så mycket av mina känslor och det är så jag fungerar vare sig jag vill det eller inte. 


Jag har en önskan så stor och det gör mig fullständigt irriterande att jag inte kan påverka någonting. Frustrerande värre ska ni veta att man inte kan påverka det man mest av allt önskar. Jag vet om att jag gör mig själv illa men det är inte så lätt att bara stänga av känslor bara så där. Önskar att det fanns en knapp som man kan trycka på och puff så är allt borta. Man känner ingenting utan bara är. Men så fungerar det inte så det är bara att kriga på.

I övrigt så är det fullt upp med jobb. Skönt det för då maler inte tankarna lika mycket. Visst är det jobbigt att vara ifrån mina fina men jag är väl inte den där bra mamman just nu ändå. Bättre att jag kör på och kommer ur det här så att jag kan fokusera rätt igen. 
Sen så här jag en underbar vän, fina Andrea som nu har fått diagnosen lungcancer och det kommer att sluta med att vi alla förlorar henne. Jag vet om det men ändå hoppas jag att ett mirakel sker, att hon ska bli frisk igen. Blivande 35 åring och hela livet framför sig och det får mig att fundera över mig själv och hur lätt allt rycks bort. 
Nä jösses vilket deprimerande inlägg, hoppas att ni alla får en bra kväll i alla fall. Själv ska jag försöka koppla bort allt och försöka sova/L♡

Hej där

Måndag och en ny orörd vecka har börjat. Jag började min vecka med att jag och Dahlia besökte Halmstad och köpte lite nytt samt åt lunch bara hon och jag. Mysigt med egentid och inte bara vara hemma. Idag blev det nya lampor, sminkborst-rengöring då yes inte fungerade som jag ville, det blev lite till ögonbrynen, en foundation samt lite till läpparna. Måste köpa bättre borstar men det får jag ta efterhand helt enkelt.


I eftermiddags så var det dags för utvecklingssamtal med Roxie och jösses så mycket beröm hon fick. Hon är långt framme i allt så nu får hon svårare uppgifter så att hon håller intresset uppe. Är så oerhört stolt över henne att det finns inte. Att hon som var och kan fortfarande vara väldigt blyg och försiktig blommar ut så och växer mer för varje lyckad uppgift. Är så glad för hennes skull.

Nä nu ska jag läsa lite och bara chilla. Imorgon blir det möte på förmiddagen och sen blir det jobb på kvällen och natten. Ha en trevlig kväll/L♡

En vanlig söndag eller inte...

Hej kära läsare!

Jag har inte riktigt haft tid att skriva här då det är mycket som är på gång i mitt liv just nu. Det är något jag kommer att skriva om när allt har lugnat ner sig.

Söndag idag och jag har jobbat natten till idag. Efter vissa nattpass så är jag hur pigg som helst när jag väl har kommit hem. Men idag så är det annorlunda, energin kommer inte tillbaka trots att jag sovit en timme eller två. Där emot så här huvudvärken kommit på besök vilket gör att denna dagen suger för numera så här min huvudvärk blivit mer migrän artad och då hjälper inga värktabletter utan bara sömn som gäller. Jo för jag har sååå lätt för att somna på dagarna. Känner verkligen hur allt dryper av ironi.
Så typiskt då jag tänkte "kidnappa" en kompis och besöka biosalongen. Det får bli en annan dag helt enkelt.

Imorgon väntar utvecklingssamtal med Roxie och det ska bli så spännande och se hur dem tycker att hon utvecklas. Jag personligen tycker att hon utvecklas i ett rasande tempo, läxorna går som en dans, lite för lätt för att hon ska tycka att det är kul. Vårt eget lilla mattegeni och läsningen samt läsförståelsen går även den som en dans. Kul att det går kanon för henne och att hon tycker att skolan är kul.

Nä nu ska jag vila lite till och hoppas att huvudvärken försvinner och energin kommer tillbaka. Ha en trevlig söndag/L♡

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0