Trött.se

Jösses vad trött jag blev efter att ha kånka in E's möbler igen. Vi har målat hon i hennes rum och när vi nästan va klara så tyckte minifisarna att dom skulle hjälpa till genom att sätta sina egna designer på väggarna. Ja det var bara till att börja om ifrån början. 
Men nu äntligen så är det klart, nu är det rosa utbytt till vitt och en lila fondvägg. Nu ska det bara upp lite vägghyllor, tavlor, växter ska in. Nya gardiner ska köpas samt fler kuddar. Men men det kommer och hon fyller ju snart år, jösses, 10 helt underbara år. Hur gick det här till??? 
 
Nä nu ska jag begrava mig i en bok, får väl den över huvudet inom kort och sen "snarkar" jag gott :)

Livet.

Livet kan vara underbart, hemskt etc. Jag och min familj förlorade en viktig familjemedlem för 11 år sedan. Blir smärtan svagare, försvinner den? Nä det gör den inte och likaså är det med sorgen. Man kämpar sig vidare, man andas och tar en dag i taget. Varje dag är olika, vissa dagar är bättre och vissa är dåliga men så är det ju alltid.

Vi måste vara rädd om våra liv, vi måste vårda det väl, följa våra drömmar etc. Varför inte leva livet fullt ut när det kan ta slut när som helst? Nä våga njuta av livet, res dig mot dina drömmar och framför allt, LEV!!!

Alzheimers delux

Tror bestämt att jag borde undersöka mitt så kallade minne. Det blir inget mys med fisarna ikväll då jag helt och hållet har glömt bort att det är föräldramöte på E's nya skola. Hur kommer det sig att man helt plötsligt börjar glömma saker som man alltid har haft stenkoll på. Jag är en människa som måste ha kontroll, jag mår bra av att veta var, när etc herre gud jag skriver upp allt på 3 olika ställen just in case. 4 collegeblock för bröllopsplanering, då hade jag mappar med listor med. Ja något är skumt.

Får prata med B om han har märkt något konstigt på sistone. Jag gillar inte att jag glömmer saker! Det är inte jag.

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0