Söndags stressen...

Då vart söndagen här och min inre stress kickar igång till max. Imorgon är det enda vecka och inför den så är det massor som ska fixas. Småfolket och minitonåringen ska duschas, kläder ska läggas fram, det ska handlas inför veckan, saneras efter magsjukan (klorin, sprit och tvättmaskinen gör Underverk) ska göras igen, veckans meny ska göras, veckan ska planeras, ja ni fattar. 
Men idag slänger jag bort stressen och tar allt som det kommer helt enkelt, jag och småfolket/minitonåringen tar en extra ledig dag imorgon och bara njuter. Vi kör en riktig mysa i soffan med en mängd filtar till en massa disneyfilmer dag. Äter gott och går i pyjamas hela dagen, håret på trekvart och popcornen smakar extra gott med lite olika kryddor.
Ikväll blir det grille och levande ljus. Sambon och jag ska köra en stäng av mobilen kväll och bara va. Ja om jag får bestämma så att säga. 
Nä nu ska vi titta på Frost (suckar högljutt) och dricka varm choklad. 
Höres när vi höres/ XOXO 💋

Nog är nog

Nu får det vara nog med alla motgångar som vi har just nu! Är trött på alla sjukdomar, tårar, prioriteringar som är åt helvete fel etc.
Lite medgångar hade inte varit fel nu om man säger som så. 
Men jag kämpar på med allt och börjar omprioritera mitt liv och sakta men säkert så faller allt på plats. Ett hjärta läker på ett eller ett annat sätt, det tar bara olika lång tid. 
Sikta framåt, se medgångarna, lev varje dag och var lycklig, ja detta ska jag leva efter från och med nu.

Släpp fångarna fria...

Det är ett helvete med stora bröst! Dem ser ut som taxöron efter tre barn och då är dem inte ammade 😞 
Tunga som fan är dem och då snackar vi över 1kg/bröst, herre jävlar!!!! 
Men det som gör mig mest förbannad är att det är så in i helvetes dyrt att köpa en bh. Jag menar att folk gnäller över att köpa en bh i st 75D på tex lindex för 250 spänn, hej bara vänta och se när vad det kostar när du har min storlek! Jag har 75J, omfg fattar ni hur tungt det är??? Min bh kostar mellan 500-800 spänn, för en! Tillåt mig att kräka en smula, veckan har råd med sexiga eller funktionella bh med den kostnaden? 
Nej vet ni vad!!! Mer billigare bh:ar för oss med taxöron! 

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0