Förberedelser

Sitter och väntar med spänning på att mitt lilla paket med träningsgodis ska komma. En massa protein, BCAA etc etc. Har beställt hem detta så det ska bli spännande och se om jag hinner få hem detta innan den 3:e. Det ska även bli intressant och se hur resultaten blir när jag hjälper kroppen annorlunda än tidigare.
Jag har mycket kvar att lära och det är något nytt varje dag.
 
Medan minisarna tittar på film nr 4 så googlar jag träningsövningar eller youtubar är en mer rättvis benämning. Jösses säger jag bara, detta ska bli intressant värre och ja min kropp lär överge mig ;)
I helgen så blir det tll att förbereda maten för kommande vecka, planera in när dagens träning blir av så att jag inte fuskar. Blir mycket planerande, skrivande, utförande men det ser jag fram emot :) B gav mig en ny kalender som jag ska ha till enbart träningen och kosten istället för att jag ska skriva i ett vanligt kollegeblock. Blev en trevlig överraskning.
 
Nä nu ska jag plugga vidare, läsa om tränings teknik osv. Hoppas att B inte jobbar länge idag så att jag kan hinna till affären och besöka bokrean. Letar efter vissa böcker som kan hjälpa mig i framtiden som bland annat träningens anatomi, tror lätt att den kan vara guldvärd för mig i min resa mot min dröm. Kors vad det är mycket man ska lära sig deff, bulk, den övningen hit, den övningen dit, maten och sömnens betydelse ja listan är lång. 
 
Några har haft sina åsikter om detta, jag är tydligen manisk. Haha jo eller hur, är man manisk för att man läser på just för att jag som har lätt för att skada mig när jag styrktränar inte ska skada mig, är det fel att lära sig att äta rätt och att kämpa för sin dröm?
Mina flickor ser hur jag kämpar mot min dröm i med och motgångar, dom får lära sig att äta rätt samt att dem lär sig att skaffa sig information är aldrig fel. Nä som jag ser det är det en win win situation och det är ju inte så att dem blir lidande av detta.
Tänk att människan måste klanka ner på andra istället för att ta tag i sig själv och sina egna problem, drömmar etc. Så mycket enklare allt hade varit.
 
Nä nu blir det full fart framåt och kanske så kan jag titta mig i spegeln och känna mig stolt över det jag ser. We never know :)
 

Pyjamasparty

Idag är jag ledig och så är minstingarna ifrån dagis. Ella är i skolan som vanligt, nervös är hon redan inför morgondagens pingis-turnering så nu är det känslor ala Ella, det vill säga att hon har taggarna utåt för minsta lilla. Nåja det går över :)
 
Idag har i alla fall mini bestämt att vi ska ha pyjamasparty, får inte av henne pyjamasen så istället för att ta de bråket så ska vi köra barnfilmer och bara ha en lugn och skön dag med en massa mys. Kan vara skönt att ta dagen som den kommer med tanke på allt stressande som har varit annars.
Så nu är frukosen nere och vi ser på björnbröder, lär väl få se den mer än en gång idag men vad gör det när minstingarna håller sams istället för att bråka om allt :)
 
Ha en underbar dag där ute i cyber världen :)
 

Men släng dig på gatan...

Att slänga sig på gatan, vägra att gå, skrika bara för att och sen skratta två sekunder senare. Gud nåde om någon rör leksaken då får man utbrottet Arne sen att man aldrig får veta vilken leksak det är spelar ingen större roll.
Jag bara älskar trotsåldern, jag älskar att hata den för det kvittar vad man gör så blir det fel. 
Just idag är en sån dag där jag vill slita av mig håret. Att hämta på dagis idag tog 40 minuter och vi bor 2 minuter ifrån dagis. Dahlia, Dahlia du gör din mamma gråhårig <3 Slänga sig på gatan är det största intresset just nu, helst ska man skrika så att hela byn kommer ut och tror att man håller på att ha ihjäl henne eller nått. 
Sen att Roxie har sin period med sa du något eller varför är det så och varför är det si, Ella är mega känslig och kör med sa du något till mig eller, gör absolut inte saken bättre.
Varje ålder har sin charm men detta är ta mig fan ofantligt jobbigt. Tur att dom oftast går över snabbt eller gör dom verkligen det...
 
Nä men flickorna våra är världens finaste och vi kan stolt säga att dem uppför sig exemplariskt borta och vi får ofta höra hur väluppfostrade barn vi har. Jo men hej, ni ska se dom hemma...
Jag älskar er till stjärnorna och tillbaka miljontals gånger, men snälla låt mamma ha sin hårfärg ett tag till. Dem gråa håren kommer sen ändå ;)
 
 

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0