Förberedelser

Sitter och väntar med spänning på att mitt lilla paket med träningsgodis ska komma. En massa protein, BCAA etc etc. Har beställt hem detta så det ska bli spännande och se om jag hinner få hem detta innan den 3:e. Det ska även bli intressant och se hur resultaten blir när jag hjälper kroppen annorlunda än tidigare.
Jag har mycket kvar att lära och det är något nytt varje dag.
 
Medan minisarna tittar på film nr 4 så googlar jag träningsövningar eller youtubar är en mer rättvis benämning. Jösses säger jag bara, detta ska bli intressant värre och ja min kropp lär överge mig ;)
I helgen så blir det tll att förbereda maten för kommande vecka, planera in när dagens träning blir av så att jag inte fuskar. Blir mycket planerande, skrivande, utförande men det ser jag fram emot :) B gav mig en ny kalender som jag ska ha till enbart träningen och kosten istället för att jag ska skriva i ett vanligt kollegeblock. Blev en trevlig överraskning.
 
Nä nu ska jag plugga vidare, läsa om tränings teknik osv. Hoppas att B inte jobbar länge idag så att jag kan hinna till affären och besöka bokrean. Letar efter vissa böcker som kan hjälpa mig i framtiden som bland annat träningens anatomi, tror lätt att den kan vara guldvärd för mig i min resa mot min dröm. Kors vad det är mycket man ska lära sig deff, bulk, den övningen hit, den övningen dit, maten och sömnens betydelse ja listan är lång. 
 
Några har haft sina åsikter om detta, jag är tydligen manisk. Haha jo eller hur, är man manisk för att man läser på just för att jag som har lätt för att skada mig när jag styrktränar inte ska skada mig, är det fel att lära sig att äta rätt och att kämpa för sin dröm?
Mina flickor ser hur jag kämpar mot min dröm i med och motgångar, dom får lära sig att äta rätt samt att dem lär sig att skaffa sig information är aldrig fel. Nä som jag ser det är det en win win situation och det är ju inte så att dem blir lidande av detta.
Tänk att människan måste klanka ner på andra istället för att ta tag i sig själv och sina egna problem, drömmar etc. Så mycket enklare allt hade varit.
 
Nä nu blir det full fart framåt och kanske så kan jag titta mig i spegeln och känna mig stolt över det jag ser. We never know :)
 

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0