Vilken dag :/

Vilken dag det har varit på jobbet idag :/ 
Allt från 7 miljoner larm (kändes det som) till havererad bil mitt i matrundan. Efter jobb drog jag till A's jobb för att hämta kläder till Ella som hennes dotter har växt ur sen bar det iväg för att handla mat och 10 miljoner människor på vägen.  Hem igen, äta och nu är jag helt slut i rutan.. 
 
Jobb imorgon igen och eventuellt i helgen om jag behövs. Mest troligt att det blir så då det går nått jäkla skit överallt :( dessa sjukor säger jag bara.... 
 
Nä nu ska jag dricka upp mitt kvälls kaffe och njuta av lugnet, lär bli en ny hektisk dag imorgon.

Insikter

 
Efter mycket tänkande, mycket skit när det gäller kosten så har jag fått nog! Jag har inte gått upp mer än 0,6kg men det räcker för allt sätter sig på magen. Den är som en magnet. Baloo vill inte att jag ska gå ner mer, är ett benrangel enligt honom. Men detta handlar om mig och att jag ska trivas i min kropp. Det handlar inte om vikten längre utan om mitt eget tycke när jag ser mig själv i spegeln. Visst jag har gått ner massor men det hjälper mig inte att trivas mer med mig själv. 
 
Jag har satt upp nya mål och hur jag ska gå tillväga för att nå dessa målen. 
Mål!
* Minska kroppsfettet generellt över kroppen men mest över mage, rumpa och lår. 
* Öka min redan bra muskelmassa och på så vis strama åt kroppen samt bli starkare så klart. OBS! Jag ska inte bli något muskelberg, lagom är bäst!!!
* Jag ska jobba mentalt för att få mig själv till att inse hur långt jag har kommit och hur långt jag kommer att gå. Ett ständigt arbete men otroligt viktigt. 
 
Tillväga gångs sätt!
* Börja på gym. Jag sköter inte träningen hemma längre och känner mig mer manad om jag har ett gym och ett schema att gå till/efter.
* Använda mig utav en PT i den mån ekonomin tillåter. Detta för att få hjälp och stötning!
* Våga visa mig i simhallen och börja simma igen.
* Promenaderna så klart men även försöka mig på att börja jogga samt utnyttja mina inlines. 
* Använda min Olga Rönnbergs bok när och om jag inte kan ta mig till gymmet. Som under semester, vab osv. 
* Inspiratörer!
❤ Emma. Vilken kämpe hon är och jag beundrar henne otroligt mycket. Hon har ett stort mål och är en sann inspiration och ovärderlig vän! 
❤ Malin. Här har vi en kvinna vars kropp många drömmer om att ha. Hon tränar på för fullt och jag blir taggad av hennes otroliga resultat.
❤ Vanja. Säg vad man vill men denna kvinnan har fött en otroligt söt liten dotter för några månader sedan och kör på med träningen redan, tänk om man hade haft hennes karaktär! 
❤ Mina tjejer i min privata grupp! Vilka kvinnor detta är! Dem kämpar och sliter med vikt och träning. Är man nere och vill ge upp så finns dem där direkt och plockar upp en precis som ovanstående tjejer. 
❤ Viktgruppen Med så klart :)
 
Jag är lyckligt lottad över att ha dessa kvinnorna i mitt liv! Även så mina underbara vänner, familj, sambo och mina barn. Mitt liv är rikt! Nu ska jag bara njuta av en ny kropp som jag är nöjd med samt lära mig älska bilden i spegeln sen kan livet inte bli mer perfekt.
 

Zombie

Jag är mer död än levande just nu :( Dubbla jobb och familj samt hem tar mycket på mig men jag skulle inte byta för en sekund. Älskar mitt liv men det tar ett tag för kroppen att gilla omställningen.
 
E är på semester hos sin Mormor så på min enda lediga dag på två veckor ska jag och små flickorna njuta av lugnet, shoppa lite och sova onödigt tidigt :) nåja det sista är önsketänkande. B jobbar på åsen idag så vi kan lätt räkna med att han är hemma sent som alltid när han är där. Annat skulle förvåna mig rejält! Sjukt att stora företag kan göra som dom själv tycker och tänker. Dom vill vara klara till slutet av året, jo men grattis vilket önsketänkande från deras sida. 
Nåja drömma får man, drömma ska man så länge man ser verkligheten.
 
Nä nu ska jag och mina små monster duscha och göra oss klara för en shoppingrunda och lunch.

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0