Go kväll

Idag började dagen med ett kort jobbepass innan vi styrde Volvon med släp ner till min älskade systers 30 års kalas. En halvtimme sena va vi och jag hatar att komma försent, blir sjukt stressad över det men ibland kan man inte ro på det. Man får lära sig att hantera det helt enkelt. Träffade många ur släkten som vi inte har träffat på evigheter och det var jättekul så klart. 
Nu sover flickorna gott och jag dricker rose och lyssnar på JLT tillsammans med B innan sängen kallar. 
Svarar på alla kommentarer imorgon. 
Trevlig kväll på er och btw så var Oves rose inget för oss, vi håller oss till Tre apors vita istället 😜

Arg 😠

Att det ska vara så jävla svårt att prioritera rätt 😠 
Är så arg att jag vill stampa och skrika, men tittar på en barbie film med flickorna istället.

Lycklig eller inte?!

Hur är man när man är lycklig? Hur känner man sig? 
Är jag lycklig? Har under en tid nu funderat på om jag är lycklig eller inte i mitt förhållande, på mitt jobb, hur familjen ser ut, hur jag själv är etc.
Jag vill ha förändringar, jag vill förbättra, vill utvecklas etc. Det känns som att allting står still och just nu är jag inte lycklig, jag mår inte ens en gnutta bra. 
När dom dystra dagarna tar över dom bra, när man känner sig som en bra att ha, när man känner att det kvittar vad man gör så nä jag får inte det gehöret som jag önskar. 
Har försökt prata med min sambo men det går in och det går ut, jag har försökt prata med barnen så att vi kan tillsammans bestämma hur vi ska lägga upp allt så att det blir så smidigt som möjligt. Jag är trött på kaoset, jag är riktigt trött på kaoset och jag hanterar inte kaos speciellt bra. 
Jag vill bara må bra, jag vill bringa ordning i kaoset, jag vill bara vara glad.
 

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0