Fantastiska CoachFit

 
 
Att man kan m så bra efter så kort tid!
Älskar verkligen CoachFit och allt vad det står för, så mycket det ger en.
 
Så hur har det gått för mig och hur känner jag innan och nu.
Jo till en början med jag har ätit mig ner 9,4kg och har minskat hela 88 cm och på bara 7 veckor. Nu har jag nästan blivit av med all min smärta, eksemen är borta, jag behöver inte ta min medicin mot mitt låga blodtryck och jag mår bättre. Tror helt klart att jag hade mått bra mycket sämre psykiskt om jag inte hade givit mig själv den här möjligheten.
Förändras livet, ja det gör det verkligen och det är enbart positivt! Tänk att man kan ge sig själv en sån här gåva, en gåva som gör att man mår bättre och bättre för varje dag som går.
 
Vill ni må som ni förtjänar så gör som jag, ansök och ge er själv den bästa gåvan man kan ge sig själv. Klicka bara på CoachFit (En av dem fetsttilta och underströkna) så kommer ni vidare.
Kram på er /L

Nu händer det en del...

Från och med imorgon så händer där en hel del.
Imorgon ska Lovelie få en spadag och jag ska handla djurfoder. Ska handla hem mat med så att det blir fullt i frysarna samt att jag ska hämta min bok i bokhandeln.
På fredag blir det jobb igen och på lördag blir det Gekås sen på kvällen så blir det film mys med flickorna och på söndag blir det CoahFit möte i halmstad. Spännande spännande :)
Skönt att ha att göra så att man slipper att tänka så mycket.
 
Nästa vecka blir det frisör besök samt träning med PT, så kul det ska bli och jag behöver verkligen komma igång med träningen. Funderar på om jag ska börja med yogan igen, känns som att det kan vara en bra ide på grund av ryggen som gärna blir stel och ömmar ibland. Tack och lov så blir smärtan mindre och mindre så jag hoppas att den snart är borta.
 
Nä nu ska jag sätta fart här så att tiden går lite fortare.
/L

CoachFit - Starten vs efter 7 veckor.

Detta är så enormt svårt för mig men det är en del av min personliga utveckling. Så här kommer den nakna sanningen. Hur såg jag ut när jag startade och hur ser jag ut nu efter 7 veckor?! Jo så här.
Hur sjukt stor var jag inte innan?!!!! Att man kan vara så korkad och göra så mot sig själv. Blir arg bara jag tänker på det.
Är i och för sig stor fortfarande men jag har kommit en bra bit på vägen och det är tack vare CoachFit 😍 
Men det bästa är att jag är så gott som smärtfri, har mer energi etc. Nu ska jag komma igång med träningen ordentligt med sen så är det perfekt. 

Det bästa är att jag själv är coach nu och kan på så vis hjälpa andra att göra sin livsförändring till ett bättre mående. Älskar det. Vill ni göra en livsförändring så hojta till så kan jag hjälpa er.

Nä nu ska jag gömma mig lite och andas så art jag inte raderar detta inlägget.
/L✌

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0