Tidsinställda inlägg.

Haha jag fick frågan om vi får lov att blogga etc när vi jobbar. Svar nej det får vi inte! Varför gör du det då? Det gör jag inte. Men jag har sett att du har skrivit inlägg när du har varit på jobbet. Jaså har du det, trevligt att du är med mig på jobbet trots att du bor flera timmar ifrån. Men åh det står ju vilken tid du har skrivit dina inlägg. 
Men kära gumman, mina inlägg publiceras när jag vill det. Jag kan sitta och skriva 3 inlägg på en och samma gång och sen välja när och vilken dag det ska komma upp. Ta reda på fakta tjejen ☺ 
 
 

Fredagsmys 20 år

Oj det var inte dåligt de. Fredagsmyset kom till en början i en tidning 📰 Tänk så lång tid det tog innan det blev så stort som det är idag. Ja man lär sig medan man lever, tur är väl det. 
 
Idag är jag dessutom oerhört glad över min förmåga till att organisera så att jag hinner med så mycket som möjligt under mina vakna timmar. Känns som att jag har fullt upp i flera dagar nu. Ja sova kan man göra senare. Först har jag ett 8,5 timmes arbetspass framför mig, sen hem och fixa. Imorgon är det fixardag på dagis/fritids och efter det blir det kalas för E & R. På söndag väntar jobb och sen ska det fixas inför kommande vecka. 
På måndag blir det fix inför tisdagen, köpa dom sista presenterna till R för hon fyller år på tisdag 😊 
 
Nä nu måste jag till jobbet. Jag svarar på era kommentarer ikväll efter jobbet.

En fundering

Funderar på att låsa min blogg igen. Finns många som läser men få som kommenterar. Vill gärna veta vem som läser här inne.
 
Är helt slut idag, en intensiv dag och kväll. Fick gjort en massa men har en del kvar att göra. Men det får bli imorgon efter jobbet. Nu måste jag sova. Natti
😻
 

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0