Hemma mys innan jobbet

Idag är barnen hemma ifrån skolan samt dagis då det är studiedag/planeringsdag. Så idag kör vi hemma mys innan det bär av till Farmor och Farfar då jag jobbar ikväll/natt. 

Flickorna väckte mig inte i morse vilket är väldans ovanligt så jag vaknade kl 9 så där lagom förvirrad. 
Frukosten var framdukad när jag kom ner så det blev att sätta igång en film och mysa ner oss och bara ta det lungt. Efter ett tag så ville tjejerna lyssna på musik och busar så jag satte mig och hade lite terapi med att göra några nya smycken.
Det blev ett halsband, tre armband och ett par öronhänge. Har en ring jag funderar på vad jag ska göra med, om jag ska stämpla den eller låta den vara som den är. Det tåls att tänka på då jag direkt inte kan ångra mig om jag stämplar den.

Snart ska Ella och hennes kompis dra till stallet men först blir det fix här hemma samt lite lunch. Är frösen som bara den idag, var det igår med och det är ett bra tecken på att förbränningen är igång ordentligt. Mindre nice med händer som isbitar men det kan jag leva med så länge resultaten går på rätt håll.
Nä nu ska jag få mina små huliganer till att klä på sig så att dem är färdiga sen. Att det kan vara så jobbigt att ha kläder på sig, strumporna är värst, varför ska man ha på sig det liksom... 
Ha en bra dag, skriver kanske mer senare/L♡ 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0