Inredning, städ och en hypad Dahlia

Dygnet började ju bra med ingen sömn pga smärta i rygg och ben. Det kvittade hur jag låg, masserade etc så fungerade ingenting. Alltså så är man på ett strålande humör, ni känner ironin va? Bättre blir det inte med en hypad Dahlia som gör allt för att busa, vara högljudd etc. Nåja hon har kul och imorgon väntar dagis en stund vilken hon själv har valt nu när kopporna har läkt fint. Tur det är Baloo som blir utsatt för henne då mitt tålamod är lika med noll idag.
I förmiddags blev det en tripp till Höganäs och ett besök på House of vita samt leksaksaffären. Nu har Lillebror fått en förvaring till sina nappar, dem har en förmåga att försvinna spårlöst så nu har jag i alla fall en plan. Passade på att köpa en ängel med datum och månad med när jag ändå var i gång. Köpt en del av E's presenter med så nu är jag snart klar på den fronten med. Dahlia fick ringar och örhängen samt att det blev lite spel till husvagnen osv. 
Det blev en runda till Biltema med och inköp av skydd till sätesryggarna, såna med fack i till nya bilen. 

Nu blir det städ och fix. Volvon ska hämtas då den ska besiktigas imorgon sen lämnas den iväg. Kommer att sakna lilla gokarten. Lätt en av dem bästa bilarna jag har haft äran att köra.
Ha en bra dag kära läsare/L♡
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0