Veckans vikt!

Är så besviken fast ändå inte. Eller jo det är jag faktiskt, tror jag måste sänka mina förväntningar en aning. Min vecka har kantats av stress, dålig sömn och kaos med maten. Har levt på bars och måltider när jag har hunnit. Mitt psyke har varit kaos så det ska bli skönt att komma iväg och bära få landa, tanka energi och bara få vara Linda ett tag. Är totalt slut helt enkelt så egentligen borde jag vara hur nöjd som helst.
Men här kommer resultatet i alla fall: 
Så jag kom alltså under 68kg men nådde inte 66kg. Får bli målet efter semestern. Nästa gång jag väger mig så är det min födelsedag. Blir så stressad om jag har gått upp för mycket så jag tänker ge mig själv chansen att i alla fall bli av med vätskan jag kommer att samla på mig. 
3 dagar kvar nu och idag är det Linda dagen, skämma bort mig själv rejält och E hjälpte mig att ta före foton på fransarna så att jag kan jämföra sen. Synd att det regnar bara, får låna E's keps så att jag skyddar dem om jag inte hittar mitt paraply. Kommer dock skriva om detta i morgon då jag är hemma sent idag.
Ha nu en trevlig dag så ska jag dränka min besvikelse i kaffet, peace/L

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0