Ont

Det gör ont i varje millimeter av kroppen ifrån halsen och ner. Jag kan knappt röra mig ibland så ont gör det. Galet hur det kan bli bara för att man tränar helkroppsträning med kettelbells i en timme. Så här grym träningsvärk har jag aldrig haft. Att bara sätta sig ner är ett projekt ni inte kan tänka er, jag lovar att hade ni sett mig så hade ni skrattat. 
Idag har jag jobbat och ni kan tänka er hur det är, nästan så att personen får ta hand om mig istället. Nädå, jag håller igång så mycket jag kan för smärtan är värre när jag har varit stilla.
Senare ikväll blir det träning med fokus på mage och rygg ute på campingen, där kan jag låta Jaze springa fritt samtidigt utan att han kan smita. Får se hur det går dock med denna träningsvärken.

Har önskat mig en speciell sak utav min familj och jag hoppas så att jag får det. Hade hjälp en massa och jag berättar mer om det blir av. Annars så fixar jag det själv och då berättar jag det då. Nä nu måste jag sätta fart så att jag kan bli klar med dagens to do någongång/L

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0