Abstinens

Ni kan tro att jag har det! Oj tänker ni nu, vad går hon på. Jag går på choklad, jag är en chokoholick. Undrar hur det kunde bli så galet och det är inte sockret för det kvittar om jag äter något annat med socker i så är suget efter choklad så enormt. Haha finns det behandlingshem för såna som mej, känns nästan som att det hade varit en grej för mig ;) Nä skämt åsido detta sug är galet jobbigt men jag har lyckats hålla mig borta ifrån det sen i söndags. Heja mig eller något, galet jobbigt är det men nu har jag startat min resa oavsett hur lång tid den än tar.

Jaze blev två månader igår, ångest deluxe! Tiden går så galet fort och jag hinner inte med alls. Det var ju inte länge sedan jag låg på förlossningen och svor över hur jag tänkte när jag ville gå igenom en födsel igen. Det var inte länge sedan jag höll på att knäcka Baloos händer och kände hur lungorna värkte samtidigt som jag ville krysta men inte fick. 
Kan man inte bara stoppa tiden lite?

Nä nu ska jag fixa innan jag måste iväg, har återbesök på mvc, jippie eller inte. Men måste ta cellprov och det ska göras idag med så det är bara att åka dit och se glad ut. Ha en trevlig torsdag mina vänner/L♡

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0