Val...

Jag står inför många val inom kort. Det gör så in i bombens på mig så det finns inte. Sover urdåligt och när jag väl somnar så drömmer jag hemskt eller intensivt. Blir knäpp på att jag blir så lätt påverkad. Ibland är det otroligt jobbigt att vara en känslomänniska! Jag styrs så mycket av mina känslor och det är så jag fungerar vare sig jag vill det eller inte. 


Jag har en önskan så stor och det gör mig fullständigt irriterande att jag inte kan påverka någonting. Frustrerande värre ska ni veta att man inte kan påverka det man mest av allt önskar. Jag vet om att jag gör mig själv illa men det är inte så lätt att bara stänga av känslor bara så där. Önskar att det fanns en knapp som man kan trycka på och puff så är allt borta. Man känner ingenting utan bara är. Men så fungerar det inte så det är bara att kriga på.

I övrigt så är det fullt upp med jobb. Skönt det för då maler inte tankarna lika mycket. Visst är det jobbigt att vara ifrån mina fina men jag är väl inte den där bra mamman just nu ändå. Bättre att jag kör på och kommer ur det här så att jag kan fokusera rätt igen. 
Sen så här jag en underbar vän, fina Andrea som nu har fått diagnosen lungcancer och det kommer att sluta med att vi alla förlorar henne. Jag vet om det men ändå hoppas jag att ett mirakel sker, att hon ska bli frisk igen. Blivande 35 åring och hela livet framför sig och det får mig att fundera över mig själv och hur lätt allt rycks bort. 
Nä jösses vilket deprimerande inlägg, hoppas att ni alla får en bra kväll i alla fall. Själv ska jag försöka koppla bort allt och försöka sova/L♡

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0