Hjälp!!!!

Nu behöver jag er hjälp kära läsare! Jag behöver tips på bra träningsskor både för gym samt powerwalk/joggingskor. Sen har ni bra tips på bra sporttoppar för storbystade kvinnor så hade jag blivit evigt tacksam, får så galet ont så jag måste hitta någon som fungerar. Behöver även tips på bra träniningsbyxor/shorts som andas och ger bra stöd. Kommer att börja träna mer och mer nu så behöver inhandla lite nytt så släng hit era bästa tips och tänk på att jag har muffinsmage samt bröst för två...
Idag har jag varit igång sen i morse, började med att handla på maxi, sen blev det en promenad innan det var dags att hämta E för att köra henne till körlektionen. Nu är jag nervös värre ett tag till. Efter jag har hämtat henne så blir det en sväng till havet och sen väntas träning, dags för andra övningar och garanterat ny träningsvärk. Men den välkomnar vi fast att man vill slippa den när man väl har den. 
Ska bli spännande och se hur detta kommer att göra med kroppen. Kör mycket kroppsövningar utan vikter eller lätta vikter för att finna balansen och tekniken, mest så att den sitter där hundra innan jag kör på med tyngre.
Nä nu ska jag få ut barnen till bilen sen blir det att hämta E/L

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0