Livet, sorgen och kampen

Det var bra länge sedan jag skrev här och det beror på att jag har behövt lägga full fokus på annat. Både jag och min stora tös mår dåligt men det verkar vända nu får jag hoppas i alla fall.
Det har skett en del förändringar på jobbet med och det har krävt sin del av energin. Förhoppningsvis så kan jag förändra mitt yrkesliv ännu mera om ett tag.

Att man kämpar emot ett enormt sug efter onyttigheter är så energikrävande att det finns inte. Men nu har jag lagt upp en plan på hur jag ska komma vidare. Nu hoppas jag att det går smärtfritt på torsdag nästa vecka så att jag kan komma igång med träningen ordentligt. Saknar mina kettlebells och coreträning något enormt.

Bandit har varit borta sen i fredags förra veckan och jag trodde att han var borta för alltid men idag kom han äntligen hem. Som jag har saknat denna katt som pratar lika mycket som en människa. 
Mest sorgsen är jag över alla människor som lämnar oss och vandrar vidare vart dem än vill. Många som har rykts ifrån oss på sista tiden och det får en att fundera en hel del.

Två nya gaddningar har jag också skaffat mig, en diamant och en udda svala. Nu är min ena sleeve påbörjad och snart kommer det fler. Wihoo vad jag älskar detta, konst på hög nivå.
Nä nu ska jag bota min huvudvärk med en combo av activize och restorate. Bästa botemedlet ever. 
Hörs snart igen/L

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0