Sexobjekt, håna etc

Idag tog jag Dahlia i vagnen och gick en lång, skön men väldans tung promenad. Donnan väger lite mer nu när hon snart fyller fem. Blåsten gjorde det inte enklare men Dahlia var mer än nöjd där hon låg helt ombonad så då är jag nöjd. Drygt värre när man går förbi gottegrisen och man riktigt hör hur dem där grymt goda röda kyssarna skriker efter en och man bara vill skrika: dra åt helvete ditt goda as, fortsätt du att håna, jag ska minsjäl visa dig, tillbaka...

Min rygg däremot hatar mig just nu, inte på grund av promenaden utan för att jag är så jäkla envis och ska lyfta själv. Nåja det rättar till sig igen.

Igår blev jag kallad WT (White trash) utav en kille pga min nygjorda dermal. Han var rätt grov i munnen men jag kunde inte mer än skratta åt honom och tacka för magmusklernas träningspass. Jag vägrar att lägga energi på en som har så lågt iq att han inte ens förstår vad en WT är. Eller att hans egen åsikt skulle spela någon som helst roll för mig. Fortsätt gärna att håna, göra mig till ett sexobjekt etc du gör liksom bara bort dig själv och jag njuter under tiden.
Ingen har någon som helst rätt till att bestämma hur andra ska se ut. Ingen har rätten att värdesätta en annan människa.
Ja jag må ha hängpattar, men dem är ta mig fasiken mer äkta än vad du någonsin kommer att bli! Det jag gör med min kropp är min ensak. Min dermal är för min skull, jag tycker att det är snyggt osv. 

Imorgon kallar jobbet men först blir det iväg och sen på torsdag blir det fotografering. Ha en trevlig kväll/L♡
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0