Beroende deluxe...

Hej på er.

Hoppas att allt är bra med er och att ni alla får en underbar.
Själv så har jag börjat köra mina 34 timmar på jobbet för denna helgen. Lär knarka nässpray och utnyttja hostmedicinen samt treon och FitLine produkterna. Kommer att bli beroende av nässpray efter den här förkylningen. Hostmedicin dricker jag som saft så deg gäller att jag håller doserna. Är man lakrits tokig så är man. Nä men så kul är det inte med mediciner och jag vill undvika om det går att undvika. Just nu krävs det för att jag ens ska kunna andas ordentligt.

Dagen idag har gått åt till att mysa med Mini samt Roxie när hon kom hem ifrån skolan. Nu är dem hos farmor och farfar tills B slutar. Jag och Mini låg länge i sängen och tittade på film, älskar dem stunderna av lugn, skratt och ren harmoni. Mini är ju familjens yrväder, det är sällan hon ger oss andra en lugn stund.
Därför kommer jag att printa ut skyltar där det står: låt mamma gå på toa i fred, låt mamma duscha ifred samt låt mamma prata i telefon ifred. Tror att det kommer att bli lyckat speciellt när det finns andra hemma... 

Sen så är jag så oändligt less på att folk på fullaste allvar inte kan kolla upp fakta innan man pratar vidare! Jag menar vem orkar med onödigt drama, eller drama överhuvudtaget? 
Nä det är nog dags att lilla jag rör om i grytan rejält och får slut på det hela. Folk får gärna prata om mig, det bekommer mig inte men prata då sanning. Fråga mig innan du sprider skiten vidare, det om något är mer ärligt än att sprida vidare sakerna via det orala eller via sociala medier. Man blir liksom inte en bättre människa för att man sprider saker vidare, det visar bara att man är oärlig själv. Men vet ni vad kära läsare, det är så här många är funtade och även jag när jag väljer att låta det passera. Jag väljer mina "fighter" noga numera och väljer att lägga min energi på bättre saker/L♡

Skriv inläggstext 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0