Torsdag

Ja denna dagen har då inte gått som planerat, totalt motsatsen om jag ska vi ärlig. Skulle städat och fixat inför 1:a advent men det slutade med värsta ångesten på länge. Hatar att må så här, att jag inte kan kontrollera mitt mående på ett bättre sätt, att det styr mitt liv så ofantligt mycket. Jag lyckas hålla ihop på jobbet men hemma kommer det med full kraft. Som en highfive in The face, en riktig knockout. Måste bli bättre med kosten för det hjälper mer än vad man tror. Ett liv utan Fitline är uteslutet även om jag just nu har börjat slarva, skärpning på den fronten!!!! Jag gör bara mig själv en otjänst om jag inte tar tag i den biten. Ibland är man sin egna värsta fiende helt enkelt.
Har inte så mycket tid att fixa innan 1:a advent då jag jobbar extra imorgon och har ett nattpass på lördag. Men jag ska nog lösa det tror jag i alla fall. Kan ju alltid hoppas att resten av familjen kan hjälpa till. Nåja det löser sig säkert, det brukar det göra.

Imorgon ska E till läkaren, hennes skada läker inte som det ska och jag är tacksam att hennes farmor och farfar hjälper oss att lösa allt. Hoppas att vi får rätt på detta nu så att hon kan slippa att ha ont. Avskyr när mina små har ont eller inte mår bra. Nu är i och för sig E inte så liten direkt utan en tonåring men mina flickor kommer alltid att vara små för mig även om dem är stora.
Nä nu ska jag sluta att yra och fundera vidare på om jag ska skriva ut hur jag verkligen mår i min ångest här i bloggen eller om jag ska köra på min privata. Nåja det är inget som försvinner så jag behöver inte fatta beslutet idag direkt. Ha en trevlig kväll/L
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0