Kärlek i ett litet paket samt Minnestatuering.

Hejsan hopp.
Tänkte skriva tidigare idag men har man en liten kommandora hemma så ändras planerna lätt. Idag fick vi stå och titta på arbetarna utanför dagis en bra stund innan vi kunde gå hem. Motivationen ifrån vår fantastiska helt galna fyraåring var att hon kanske vill jobba som dem när hon blir gammal fast ändå inte för dem är så slitigt. I rest my case!!!
Väl hemma så skulle kaninerna ha sin dagliga dos av kärlek, mat och vatten. Sen skulle det bråkar lite om vems penna som var vems, att pennorna var exakt likadana spelar inte så stor roll tydligen.

I alla fall så prenemunerar jag på Glossbox, kärlek i ett litet paket som man får hem en gång i månaden. Ett litet paket med smått och gott för kroppen etc. Har fått hem en hel del paket så idag var det dags att gå igenom en del av lådorna som jag inte har tittat i på länge. Det blev en hel det trots att flera lådor inte är kollade samt att jag använder en del redan. Så nu blir det att skaffa ett skåp/hylla till alla mina saker så att jag kan ha det organiserat. Har även satt ihop lite goddiebags till några vänner, julen kan väl komma lite tidigt ibland.

Har äntligen bestämt mig för hur min minnestatuering för pappa ska se ut, det har varit svårt då den ska beskriva mycket. Många idéer har skapat kaos så jag har fått börja om i mitt tänk många gånger.

Nä nu ska jag pyssla om E och sen blir det chill innan sängen kallar.
/L
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0