Dermal, piercing och hej förresten

Japp jag lever. Förkylningen har inte slagit deck på mig och det har jag att tacka mina produkter ifrån FitLine för. Utan dem hade jag legat pall för länge sen.

Julen kom, sågs och försvann lika snabbt igen. Nöjda barn och det är de absolut viktigaste för mig. Själv fick jag pengar så att jag kan göra min efterlängtade dermal. Helt underbart är det och nu funderar jag på om jag ska pierca mig igen eller om jag ska köra på fler dermals. Hm mycket funderingar nu får ta och rådfråga min vapendragare in crime helt enkelt. Hon ska ju också med och fixa. Hur kul som helst liksom. 

Barnen fick vara hemma och hålla sin mamma vaken idag. Ingen av oss har sovit bra på grund av stormen. Snart väntar ett kvälls och nattpass på jobbet och imorgon blir det att lämna blodprover (suck) samt lite annan fix. Måste ta och kolla upp huvudet igen då jag har börjat få blixtsmärta vid höger tinning samt öga och denna gången får jag syn bortfall. Tur att dem inte kommer ofta i alla fall men dem gör mig orolig. Det är säkert ingenting men bättre att kolla än att ignorera.
Just nu går Roxie och Dahlia runt och sjunger Johnny vad gör du, tuffa Uffe och hockeyfrilla. Japp mammas töser detta :) dem är för söta helt enkelt. Ella ser man knappt längre, hon lever på sitt rum men hon gör i alla fall det jag ber henne om. Alltid något nu när tonåren har börjat på hög nivå. Hennes humör är då inte att leka med men det hör till när hormonerna spökar.

Nä nu ska jag fixa det sista innan jag måste köra. Ha det gött/L
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0