Agda, ny vecka och så vidare...

God morgon mina kära läsare, hoppas att ni får en underbar start på dagen och veckan!
Jag sitter här med mina raggisar, filten och morgondrinken med ljusen tända och bara myser och njuter av lugnet. Dem stora är i skolan och Dahlia sover ännu. Så mycket bättre rullar på plattan och tecknat på tv:n ifall Dahlia vaknar innan jag har skrivit klart. Inte troligt men man vet aldrig med henne.
Ställde mig på vågen i morse och hej hopp så har jag tappat 2,6kg bara så där. Hur underbart är inte det när man inte ens har försökt. Kanske det som behövs, att sluta att anstränga sig så in i bombens. Att ha målet i sikte men endå låta det ta den tiden som krävs.
 
I alla fall så har jag haft en helt underbar och intressant helg, att åka tåg är nog inte riktigt min grej. Klarar inte stressen med förseningar och att man ska hinna med nästa tåg etc. Det är iofs många år sen jag åkte tåg sist så det är kanske en vanesak. Man träffar mer eller mindre intressanta människor och det är ju alltid kul. Hade en dryg en bredvid ifrån Laholm till Göteborg, men det är bara att le och vara trevlig. Fulla människor är rätt dryga om ni frågar mig. Han ville ge sitt nummer till mig men nä det blev inget med det trots att han försökte med allt ifrån mobilen litt läpstift till mascara etc. Haha jag dog lite där och ikaså tjejen som satt mitt emot mig.
Tack och lov så började hockeyn så det var på med lurarna och titta på den. Vinnst med 4-2 så det blev bra det med.
 
Nä om jag skulle ta och leta upp sladden till Agda, j jag har döpt min laptop. Varför vet jag egentligen inte, det bara blev så när det inte gick som jag ville. Får väcka dahlia med så att hon inte sover hela dagen, sen så blir det frukost, vika tvätt, handling osv innan Roxie ska hämtas och Ella kommer hem.
Ha en nice måndag/L
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

thestoryoflilo.se

Mitt lilla lingonställe av kräk och glädje

RSS 2.0